Hirmagazin.eu
Főoldal » Terroristákat bújtat a menekültek közt az Iszlám Állam?
Belföldi hírek

Terroristákat bújtat a menekültek közt az Iszlám Állam?

A Ma estében megszólaló szakember szerint, bár a veszélyt nem lehet eltagadni, egyelőre inkább csak propagandáról beszélhetünk. Emlékeztetett arra is, a menekültek nem ideális végrehajtói egy terrorcselekménynek, hiszen sem hely-, sem nyelvismerettel nem rendelkeznek, és nehezen vegyülnek el a helyiekkel is.

Hivatalosan is elismerte az Iszlám Állam azt, amire biztonságpolitikai szakértők már év eleje óta figyelmeztetnek. Az Európába igyekvő észak-afrikai menekültek közé terroristákat rejtenének, akik aztán merényletekkel próbálnák felforgatni az életet az öreg kontinensen. Mivel a menekültek többsége iratok nélkül érkezik, és már azt is nehéz kideríteni, mely országból származik, a hatóságoknak nehéz a merénylők kiszűrése.

A több mint egy éve kikiáltott, az Al-Kaidától körülbelül másfél éve elszakadt Iszlám Állam már régóta fenyegetőzik ezzel, de eddig egy konkrét esettel sem találkoztunk – mondta az M1 esti műsorában a Külügyi és Külgazdasági Intézet elemzője. Szalai Máté szerint, bár a veszélyt természetesen nem lehet eltagadni, egyelőre inkább csak propagandáról beszélhetünk.

forrás: M1/Ma este

Hasonló hírek

Megváltoztak a diákhitel feltételei

info

Merénylet Orbán Viktor ellen? Mindenre fel kell készülni! Oszd meg!

Géza

Elmúlt Tapolca hatása a Nézőpont Intézet felmérése szerint

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------