Hirmagazin.eu
Főoldal » Terror pánik Amsterdamban: Kiürítették a repteret!
Külföld

Terror pánik Amsterdamban: Kiürítették a repteret!

Kedd éj­szaka 10 óra körül fel­fegy­ver­zett ro­ham­osz­ta­go­sok száll­ták meg a Schip­hol rep­te­ret és az épü­le­tet tel­je­sen ki­ürí­tet­ték, mi­u­tán több utazó is be­je­len­tést tett egy gya­nús cso­mag­ról.

Úgy tudjuk, a gyanús csomagot közvetlenül a repülőtér épülete mellett, a buszmegállóhoz közel találták meg, tartalmát egy robot segítségével tárták fel, az éjszaka folyamán nem érkezett hír a pontos eredményről – írta a brit Mirror. A reptér épületéből kiterelték az utasokat, akik órákon át értetlenül várakoztak a hűvösben. Rengetegen küldtek üzeneteket a közösségi portálokon keresztül, így próbálták megosztani egymással az információmorzsákat.

Terror pánik Amsterdamban: Kiürítették a repteret!

Az MTI közben arról számolt be, hogy holland katonai rendőrség kedd éjjel őrizetbe vett az amszterdami Schiphol repülőtéren egy – a megfogalmazás szerint – “gyanús helyzetben” lévő férfit, a repülőtér bizonyos szakaszait kiürítették.

A rendőrség szóvivőjének közlése szerint a hatósági ellenőrzés a repülőtér főterminálja előtti buszmegállók területén folyik. A szóvivő nem tért ki arra, hogy mi volt az a gyanús helyzet, amely az őrizetbe vételhez vezetett, és nem fedett fel semmit a gyanúsított kilétéről sem.

Arra kérdésre, hogy a helyzet fenyegeti-e a repülőtér biztonságát, a szóvivő csak annyit felelt: korai lenne megmondani.     Hollandiában magas a biztonsági készültség a múlt hónapban Brüsszelben elkövetett terrorista merényletek óta, melyek egyike repülőtéren történt.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Történelmi jelentőségű népszavazást rendeznek ma Görögországban

Mazsi

A 9000 “gyerek, vagy kiskorú” afgánnak 78 százaléka valójában felnőtt

Mazsi

Kitört a Stromboli vulkán, kimenekítik a turistákat, egy ember életét vesztette

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------