Image default
Belföldi hírek

Terjed a vész Budapesten: undorító dolgot találtak az egyik buszon

Budapest – Visszataszító dologra bukkantak az egyik járaton: Injekciós tűket hagyott valaki az egyik fővárosi buszon. A veszély egyre kiterjedtebb: míg korábban csak az 1-es villamos vonala számított drog fertőzöttnek a közösségi közlekedési eszközök közül, most megint egyre több helyről érkeznek jelzések.

Tavaly nyáron a Blikk is írt arról, hogy önkívületi állapotban lévő drogos fiatalok lepték el az 1-es villamos megállóit, főként a Népliget és a Hős utca közti szakaszon. Feltehetően szintén egy drogos férfi szúrt combon tűvel egy nőt az 1-es villamos vonalán még szeptember közepén, mostanra azonban úgy tűnik: nem csak ezen a környéken dobálták szét a veszélyes hulladéknak is számító injekciós tűket – más budapesti, közösségi közlekedési járműveken is találtak.

– Amikor felszálltam a buszra és helyet kerestem, nem hittem a szememnek. Injekciós tűk voltak szétdobálva a padlón. Nyilván nem egy sétajárat a 23-as busz, ami a Boráros térről megy Pesterzsébetre, de ez azért még nekem is új, visszataszító az egész. Mi lett volna, ha egy kíváncsi kisgyerek felveszi és megszúrja magát? – mondta a Ripostnak Fazekas Klaudia, a kép készítője. A fotót ide kattintva nézheti meg.

Tűket egyébként a zuglói Pillangó parkban és a Népligetnél is találtak már a járókelők. Nemcsak az 1-es villamosra, hanem 99-es és 23-as buszra és a Népszínház utcai villamosokra is egyre több panasz érkezik.

Forrás: Blikk.hu
Kép Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Akár százezreket is kaphat, aki sokat ül (vagy ült) börtönben

Géza

Befejezték a levélszavazatok számolását. Az érvényes szavazatok túlnyomó többségét a Fidesz-KDNP pártszövetség kapta.

Géza

Világháborús bunker egy csepeli óvoda udvarán

info