Image default
Életmód hírek

Terence Hill visszatér Magyarországra, elárulta, mire készül

A be­vé­tel­ből a Heim Pál Or­szá­gos Gyer­mek­gyó­gyá­szati In­té­zet esz­köz­park­já­nak bő­ví­té­sét va­ló­sít­ják meg.

Februárban ismét Magyarországra érkezik Terence Hill, a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként.

Az esemény előtt egy  jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta a népszerű színész, melynek során titokban ismét hazánkban járt.

Az árverezés tárgya egy Dune Buggy, amely pont olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című filmben látható autó. A bevételből a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg.

Terence Hill visszatér Magyarországra, elárulta, mire készül

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette egy titokban tartott magyarországi látogatásán. A világsztár bevallása szerint óriási szeretettel fogadták a kórházban mind gyerekek, mind az alkalmazottak.

Az árverés 2018. december 1-jén indul a www.kulonbenduhbejovunk.huoldalon, melynek során egy felújított Dune Buggy találja meg gazdáját.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre.” – nyilatkozta Dr. Nagy Anikó,a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató, főorvosa.

2019. február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis koncerten újra megünnepelhetjük az évszázad legjobb bunyós vígjátékait és a zenetörténelem legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb filmzenéit. A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett, többek között a „Sandokan – A maláj tigris”, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is hallhatja majd a közönség. Terence Hill mellett, a koncert másik sztárvendége, az egykor Sandokant alakító indiai Kabir Bedi lesz.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Csoda! Esküvőjét tartotta meg a férfi a temetésére lefoglalt templomban

Edit

A családok éve az önfeledt együttlétről is szól (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Száraz bőr, kiszáradt szemek, görcsök? Íme 7 egészségügyi probléma, ami jelzi, hogy szervezeted kezd kiszáradni!

Mazsi