Hirmagazin.eu
Főoldal » „Tényleg ijesztően nézett ki, nem túlzok” – Igazi szellemjárattal repült Budapestről Londonba egy magyar nő
Belföldi hírek

„Tényleg ijesztően nézett ki, nem túlzok” – Igazi szellemjárattal repült Budapestről Londonba egy magyar nő

Budapest—London — Szellemjárat – többen csak így nevezik azt a repülőjáratot, amelyik még közlekedik Budapest és London Gatwick repülőtere között.

A Magyarországról a brit fővárosba induló gépek néhány hete még zsúfolásig tele voltak, mostanra viszont a legtöbb légitársaság már fel is függesztette londoni járatait. Szendrői Eszter a Nagy-Britanniához tartozó Jersey-szigeten él, az elmúlt heteket azonban egészségi problémái miatt itthon töltötte. Amikor pár héttel ezelőtt hazaérkezett, hogy befeküdjön egy kórházba, még el sem tudta képzelni, hogy talán az utolsó magyarok közt lesz, akik vissza tudnak utazni Angliába.

Eszter még a gépen sem vette le a maszkját. Eszter még a gépen sem vette le a maszkját.

– Eredetileg április 3-án mentem volna vissza, de azt a járatot már most törölték – mesélte a Blikknek Eszter. – Amúgy is jobbnak láttam volna minél hamarabb visszatérni, amíg még lehet, így jegyet foglaltam a legközelebbi elérhető gépre. Két nappal az indulásom előtt dőlt csak el, mikor utazom.

Ismerősei már mind azzal riogatták, hogy siessen, mert hamarosan egész Londont lezárják.

A pilóták és a stewardessek tették ki az utasok nagy részét. A pilóták és a stewardessek tették ki az utasok nagy részét.

– Köztudott, hogy nem szoktam másokra hallgatni, kintről a barátaim pedig azt üzenték, hogy még be lehet jutni Angliába, úgyhogy nekivágtam. A budapesti repülőtér tényleg ijesztően nézett ki, nem túlzok, egyetlen lélek sem volt.

Eszter fotóin is látható, hogy a Liszt Ferenc repülőtér olyan volt, mintha egy készülő film díszletei lennének. Az épületben csak lézengtek az emberek, a még induló repülők személyzete jelentette a legnagyobb tömeget, jószerével többen voltak, mint az utasok. Eszter gépe 250 férőhelyes volt: összesen tizenheten utaztak rajta, plusz a nyolcfős személyzet. Az utasok többsége holland volt, kilencen repültek Budapestről Londonba.

A Liszt Ferenc reptér sosem volt még ennyi-re néptelen. A Liszt Ferenc reptér sosem volt még ennyi-re néptelen.

A repülőn figyelmeztettek, hogy aki rosszul érzi magát, az leszállás után jelentkezzen a reptéri orvosnál. Azt nem mondták, hogy hol találjuk, és egyébként is érkezés után azt láttuk, hogy a reptéren minden zárva volt. Az útlevél-ellenőrzésnél senki nem kérdezett semmit.

Eszter Londonból másnap repült tovább Jersey-re, ahol már egészen máshogyan fogadták. Tájékoztató papírokat nyomtak a kezébe, majd házi karanténba kellett vonulnia, most két héten át nem mozdulhat ki otthonról.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Meghalt Psota Irén, a nemzet színésze

info

Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar választás eredményét (Olvasd el és nézd meg a videókat!)

Géza

Megnőtt a budapesti Havanna ázsiója, Kunhalmi Ágnes a piacon kampányol!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------