Hirmagazin.eu
Főoldal » Tényleg ennyi nyugdíjat kap Kóbor János?
Bulvár

Tényleg ennyi nyugdíjat kap Kóbor János?

Ha idősebb, és híres emberekkel beszélgetünk, akkor felmerülhet a kérdés, hogy annyi ismertség és ledolgozott év után mégis mennyi nyugdíjat kaphat az illető? Ezt a kérdést feltették az ország egyik legismertebb énekesének is.

kobor-janos

Kóbor János most elárulta. 

Ez után-ahogy az lenni szokott az interneten kapott „hideget és meleget” is.

Kóbor János rengeteg bírálatot kapott, amikor hatvanon túl családalapításba fogott, az idő azonban őt igazolja. A bőven nyugdíjas korú Kóbor most azt is elmondta, hogy mennyit ér ma Magyarországon a művészeti teljesítmény, ha nyugdíjról van szó.

Egy hozzászóló így vélekedik:

A nyugdíj a ledolgozott évek és a befizetett járulékok alapján van megállapítva. Aki eltapsolja a feketén kapott fellépti díjakat – ami után nyugdíjjárulékot sem fizetett – hogyan gondolja hogy normális nyugdíja lenne. El kellett volna menni napi nyolc órás normális állásba a végzettségének megfelelően, majd lenne rendes nyugdíja.

 

 

És volt olyan hozzászóló, aki megvédte:

Kóbort sem érdekli a nyugdíja, nevetett a kérdésen hogy mennyi, nem is panaszkodott csak válaszolt mert kérdezték! Nyilván mikor jól ment a szekér akkor spórolt annyi pénzt amiből most is jól tud élni és vagyonra is szert tudott tenni!A szerzői jogdíj is jár,a Kossuth-díj után is pénzt kap! Miért panaszkodna?

Hasonló hírek

Mosolygós fotóval bizonygatja a színész: nincs tumora

info

Drámai vallomás: Bochkor Gábort elárulta, miért szakított vele Várkonyi Andrea

Mazsi

Droggyanú miatt kapcsolták le az Irigy Hónaljmirigy sztárját

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------