Image default
Bulvár

Tényleg ennyi nyugdíjat kap Kóbor János?

Ha idősebb, és híres emberekkel beszélgetünk, akkor felmerülhet a kérdés, hogy annyi ismertség és ledolgozott év után mégis mennyi nyugdíjat kaphat az illető? Ezt a kérdést feltették az ország egyik legismertebb énekesének is.

kobor-janos

Kóbor János most elárulta. 

Ez után-ahogy az lenni szokott az interneten kapott „hideget és meleget” is.

Kóbor János rengeteg bírálatot kapott, amikor hatvanon túl családalapításba fogott, az idő azonban őt igazolja. A bőven nyugdíjas korú Kóbor most azt is elmondta, hogy mennyit ér ma Magyarországon a művészeti teljesítmény, ha nyugdíjról van szó.

Egy hozzászóló így vélekedik:

A nyugdíj a ledolgozott évek és a befizetett járulékok alapján van megállapítva. Aki eltapsolja a feketén kapott fellépti díjakat – ami után nyugdíjjárulékot sem fizetett – hogyan gondolja hogy normális nyugdíja lenne. El kellett volna menni napi nyolc órás normális állásba a végzettségének megfelelően, majd lenne rendes nyugdíja.

 

 

És volt olyan hozzászóló, aki megvédte:

Kóbort sem érdekli a nyugdíja, nevetett a kérdésen hogy mennyi, nem is panaszkodott csak válaszolt mert kérdezték! Nyilván mikor jól ment a szekér akkor spórolt annyi pénzt amiből most is jól tud élni és vagyonra is szert tudott tenni!A szerzői jogdíj is jár,a Kossuth-díj után is pénzt kap! Miért panaszkodna?

Hasonló hírek

Két nagymama beszáll egy Lamborghinibe. Figyeld mit művelnek! :D

Edit

Ki nem találná, ki pótolja Meghan Markle-t a Briliáns elmékben

Géza

Különös párcsere hozta el a békét az Ázsia Expresszben: így talált egymásra Gáspár Evelin és riválisa

Mazsi