Hirmagazin.eu
Főoldal » Teltházas koncerteket ad, mégsem játsszák a rádiók Koncz Zsuzsa dalait
Bulvár

Teltházas koncerteket ad, mégsem játsszák a rádiók Koncz Zsuzsa dalait

Koncz Zsuzsa egy egész munkásságát összefoglaló dupla lemezt készül kiadni rajongóinak. Az énekes azt is elárulta, hogy és mivel tartja formában magát hetven évesen is.

Márciusi Aréna koncertje után ismét egy nagy dobásra készül Koncz Zsusza, amelyről a Story magazinnak mesélt.

„Annak ellenére, hogy nem vagyok híve a válogatáslemezeknek, be kell látnom, leginkább a dalaim fejezik ki, ki is vagyok, és jó, hogy így most felvételeim egy része 1965-től máig együtt szerepel két CD-n. Kiemelkedő állomás ez a pályámon, remélhetőleg október végén már a közönséghez is eljut ” – árulta el Koncz Zsuzsa, akinek legújabb duplalemeze az „Így volt szép” címet kapta.

Hiába a telt házas koncertek, mégsem játsszák az énekesnő számait a rádiókban és tévékben. Azonban ez nem töri le Zsuzsát, igyekszik máshogy tartani a kapcsolatot rajongóival, például az interneten. Az interjúban végül a még mindig fiatalos énekesnő azt is elárulta, hogyan tartja hetven évesen is formában magát.

„Ha van időm, akkor nekilódulok. Korcsolyáztam, síelek, szeretem a hegyeket járni két bottal a kezemben, az egész testemet megmozgatja ez a sport, meg aztán tornázom is.”

Egyébként Koncz Zsuzsa egy nehéz éven van túl, ugyanis elvesztette szeretett édesanyját és több kedves zenésztársát is.

“Sok erőt kaptam tőle. Nem vigasztal egy cseppet sem, hogy szép hosszú tartalmas élete volt, kilencvenöt évesen hagyott itt bennünket, és borzasztóan fáj a hiánya. (…) Ő nevelt olyannak, amilyen ma vagyok. Nehezen viselem, és viseljük sokasodó veszteségeinket, mert ezzel aligha vagyok egyedül. Egyre többen hiányoznak közülünk is: Cipő, aztán Somló Tomi Most Gallai Péter. Sok dráma van az életünkben” – mondta veszteségeivel kapcsolatban Koncz Zsuzsa

De családjának összetartása erőt adott neki, sőt keresztlányának köszönhetően még jobban megkedvelte a rockzenét, volt többek között Green Day, Coldplay és még Eagles koncerten is az elmúlt időben.

„ Úgy látszik, a zene az „örök” fiatalság egyik forrása. Hát nem bánnám, ha így lenne…” – zárta az interjút Koncz Zsuzsa.

blikk

Hasonló hírek

Alig 24 éves volt az énekes – halálának oka tisztázatlan

info

Kiszakadt gumi okozott pánikot Cseke Katinkáéknál

Mazsi

Találós kérdés: Hány kisbabája született ennek a nőnek?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!