Image default
Bulvár

Teljesítette nagybeteg rajongója kívánságát ÉNB Joe, akinek a látogatása után óriási fordulat állt be a kisfiú állapotában

Budapest — Súlyos beteg rajongója kérését teljesítette az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője, Joe, azaz Varga Miklós (42), meglátogatta a kisfiút a kórházban.

– Az egyik ismerősöm szólt, hogy van egy ötéves, Olivér nevű kisfiú, aki nagyon beteg. 8 hónapig volt kórházban, majd hazaengedték, ám nemrégiben ismét rosszul lett, így visszaszállították. Szegénykémnek az volt az egyik legnagyobb vágya, hogy találkozhasson velem. Nem is vacilláltam sokáig, szinte azonnal mentem be hozzá – kezdte lapunknak Joe.

Az ÉNB szereplője erőt öntött a kis Olivérbe, aki jobban is lett utána

– Édesem, nagyon zavarban volt, amikor meglátott, de az biztos, hogy nagyon örült nekem, sokáig elbeszélgettünk, nevetgéltünk. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de másnap már sokkal jobb lett a vérképe Olivérnek, és a kedve is – mondta Joe, aki nem tagadja, megviselte őt a látogatás, ám reméli, sokaknak mutat jó példát a tettével.

– Nem is tudom, hogy a szülei hogyan bírják ennyi erővel, hihetetlen, amit végigcsinálnak. Tudtam, hogy erősnek kellene lennem, de esküszöm, hogy egy százas papír zsebkendő sem volt elég. Még most is megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy mit kellett megélnie ennek a kisfiúnak. Remélem, minél hamarabb hazamehet, és egészségesen, a családjával együtt élhet – mondta elcsukló hangon Joe.

blikk

Hasonló hírek

Öccse védi meg a hűtlenkedéstől a Megasztár versenyzőjét

Mazsi

Hiába tódulnak a vendégek, Gáspár Bea bukik az éttermén, mégpedig ezért

Mazsi

Itt van, mi derült ki Vajna Tímea örökségéről

Mazsi