Hirmagazin.eu
Főoldal » Teljesítette nagybeteg rajongója kívánságát ÉNB Joe, akinek a látogatása után óriási fordulat állt be a kisfiú állapotában
Bulvár

Teljesítette nagybeteg rajongója kívánságát ÉNB Joe, akinek a látogatása után óriási fordulat állt be a kisfiú állapotában

Budapest — Súlyos beteg rajongója kérését teljesítette az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője, Joe, azaz Varga Miklós (42), meglátogatta a kisfiút a kórházban.

– Az egyik ismerősöm szólt, hogy van egy ötéves, Olivér nevű kisfiú, aki nagyon beteg. 8 hónapig volt kórházban, majd hazaengedték, ám nemrégiben ismét rosszul lett, így visszaszállították. Szegénykémnek az volt az egyik legnagyobb vágya, hogy találkozhasson velem. Nem is vacilláltam sokáig, szinte azonnal mentem be hozzá – kezdte lapunknak Joe.

Az ÉNB szereplője erőt öntött a kis Olivérbe, aki jobban is lett utána

– Édesem, nagyon zavarban volt, amikor meglátott, de az biztos, hogy nagyon örült nekem, sokáig elbeszélgettünk, nevetgéltünk. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de másnap már sokkal jobb lett a vérképe Olivérnek, és a kedve is – mondta Joe, aki nem tagadja, megviselte őt a látogatás, ám reméli, sokaknak mutat jó példát a tettével.

– Nem is tudom, hogy a szülei hogyan bírják ennyi erővel, hihetetlen, amit végigcsinálnak. Tudtam, hogy erősnek kellene lennem, de esküszöm, hogy egy százas papír zsebkendő sem volt elég. Még most is megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy mit kellett megélnie ennek a kisfiúnak. Remélem, minél hamarabb hazamehet, és egészségesen, a családjával együtt élhet – mondta elcsukló hangon Joe.

blikk

Hasonló hírek

Temetkezési valóságshow indul – mindent megmutatnak

info

Üzent az univerzum Koholák Alexának: ezért tört el a lába

Mazsi

Évtizedeken át élesített bombával játszottak a gyerekek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------