Hirmagazin.eu
Főoldal » Teljesen összetörte édesapja halála a humoristát – Ihos József döbbenetes titokról beszélt: minden pontosan úgy történt, ahogy megjósolták
Bulvár

Teljesen összetörte édesapja halála a humoristát – Ihos József döbbenetes titokról beszélt: minden pontosan úgy történt, ahogy megjósolták

Budapest — Kató néni gyászba öltözött: a múlt hétvégén elveszítette az édesapját Ihos József (62) humorista.

– Lelkileg nem voltam felkészülve arra, hogy ilyen gyorsan elmehet az apám – mondta döbbenten Ihos, aki tíz éven át gondoskodott az édesapjáról.

Mint mondja, semmi nem utalt a tragédiára, leszámítva, hogy vizesedtek a lábai.

– Gyengének érezte magát és sápadtnak tűnt, ezért bementem vele az egyik kórházba. A felgyülemlett víz leszívása előtt megvizsgálták, és miután kiderült, hogy több belső szerve sem működik megfelelően, elvégeztek rajta két sürgős beavatkozást, de az altatásból nem ébredt fel. Előtte értesítettek, hogy nagyon legyengült, és fel kell készülnöm a legrosszabbra. Rémülten indultam el a kórházba, ám mielőtt odaértem volna, hívott a doktornő, és közölte a szörnyű hírt. Szavakkal nem tudom kifejezni, amit éreztem, és rögtön visszafordultam. Holtában nem akartam látni – idézte fel a Magyar Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett humorista.

Ihos József édesapja már 89 esztendős volt, szép kort megélt, az előadóművészt nem érte teljesen váratlanul a rossz hír, mégis megrázta.

– A nejem még rosszabb lelkiállapotban van, mint én. Próbáljuk egymást vigasztalni, de a drágám még arra sem képes, hogy átjöjjön velem apám lakásába. Érdekes módon, engem megnyugvás fogott el, amikor először beléptem oda a halála után. Csak akkor szorult össze a szívem, amikor a kikészített ruháit megláttam. Némi vigaszt nyújt, hogy nem szenvedett, álmában szenderült jobb létre – fogalmazott a Muzsika TV-n futó Fűre lépni Ihos házigazdája, aki egy döbbenetes titkot is elárult. – Házasságuk után a helyi tanító felesége sóból jósolt jövőt a szüleimnek, amit sokat emlegettek, mert a javasasszony azt mondta, egy fiuk lesz, és messzire kerülnek az otthonuktól. Ez így is lett. Később tudtam meg, a jóslatnak halálra vonatkozó része is volt, miszerint apám tíz évvel éli majd túl az anyámat, ami pontosan így esett.

Ihos éveken át ápolta édesapját annak 2011-es combnyaktörése után.

– Egy háztartásban éltünk, de a házasságom után is együtt maradtunk, hiszen a szomszéd utcában lakott. Sokat voltam nála, gyakran éjszakára is maradtam. Úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem, mégis mardos az érzés, jobban is figyelhettem volna – vallotta be. – Megértettem, hogy anyám halála után a magányt választotta, ezért is éreztem úgy, hogy vele kell élnem.

60 évesen talált rá a párjára

Ihos József sokáig azt gondolta, agglegény marad idős korára, de másfél éve egy régi ismeretsége újra belépett az életébe, és immár nőül is vette Szerekes Évát (42), akivel egy komáromi cukrászdában ismerkedett meg 15 éve.

– A közösségi oldalamon figyeltem fel rá ismét, tetszett, ahogy bizonyos témákhoz hozzászólt, és levelezni kezdtünk – idézte fel korábbi cikkünkben Ihos, aki Budapestre csábította a Lenti Termálfürdő szaunamesterét.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Így vitték el a végrehajtók Bíró Ica bútorait…

Mazsi

Skizofrén a Star Wars egykori gyerekszínésze – így megússza a börtönt

Edit

Fellélegezhetnek Schumacherék, óriási pénzhez jut a család

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!