Image default
Bulvár

Teljesen felemészti a gyász: Vajna Timi a férje lelkével kommunikál

Szörnyen megviseli a gyász Vajna Tímeát, aki rengeteget fogyott férje, Andy Vajna halála óta. A filmmogul özvegye még nem engedte el Andyt, a lelkével most is kapcsolatban áll.

Ahogy azt a Blikk is megírta, a múlt hét csütörtökén helyezték örök nyugalomra a január 20-án, 74 éves korában elhunyt filmmogult. Andy Vajna halála nagyon megviselte fiatal feleségét, Vajna Tímeát. Kapcsolatuk nyolc éven át, házasságuk hat évig tartott, ez idő alatt sokan támadták is őket. Vajna Timi a temetésenkönnyek között búcsúzott Andy Vajnától.

– Timi a férje elvesztésekor még fel sem fogta, hogy Andy már nincs többé. Szerintem csak a temetésen tudatosult benne, hogy örökre elment. Eddig tartotta magát, erős volt, de most kezd összeomlani. Nem eszik, nem iszik, állandó rosszullétek gyötrik. Több mint öt kilót fogyott, le van gyengülve, fogalmam sincs, mi lesz a vége ennek az egésznek – mondta a Borsnak egy, a neve elhallgatását kérő barát, aki szerint mindig van valaki Vajna Timi mellett, állandó felügyelet alatt áll. A modell jelenleg az amerikai búcsúztatóval van elfoglalva.

Andy Vajna barátja továbbá arról is beszélt a lapnak, hogy Timi spirituális kapcsolatban álla a producerrel, hiszen hisz abban, hogy a halál után az ember lelke a Föld-szféra közelében marad további 49 napon át, amikor is tisztázhatja és lezárhatja a kapcsolatait a szeretteivel.

– Timit mindig is érdekelte az ezotéria, a fájdalmát sem pszichológussal tárgyalja meg, hanem a családjával és a férjével, bármennyire is furcsán hangzikez – mondta a bennfentes, aki szerint Timi többször is érezte már elhunyt férje jelenlétét.

– Elmondása szerint Andy halála után újra egymásra találtak, többször is beszélgettek, érezte a jelenlétét, és igyekszik abban a bizonyos negyvenkilenc napban mindent tisztázni, amit már nem volt lehetőségük megbeszélni. Jósnővel kel és fekszik, folyamatosan kártyát vet magának, illetve egyre jobban beleássa magát az ezotériába. Úgy hiszi, a következő életükben még találkoznak a férjével, lesz dolguk egymással – mondta a lapnak a barát.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Felemelte a szél a szoknyáját – későn kapott utána

Mazsi

Nem hajlandó kimondani a boldogító igent a filmszínésznő

Edit

Lehallgatta a Nemzetbiztonság! Prostitúciós tevékenység végzésére ajánlották Andy Vajna jelenlegi feleségét.

Géza