Főoldal » Teljes siker a magyar modell
Belföldi hírek

Teljes siker a magyar modell

Hétértékelő. Nyugaton attól tartanak, egyre többen veszik majd át az Orbán-kormány megoldásait – véli Kiszelly

A számok nem hazudnak, a 2010 óta létrejött új rendszerben jobban használjuk fel a forrásokat – kommentálta lapunknak Kiszelly Zoltán Angela Merkel múlt heti kijelentését, miszerint Magyarország jól bánik az uniós támogatásokkal.

Hazánk az elmúlt években az átlagnál is nagyobb növekedést produkál, a XXI. Század Intézet regionális igazgatója szerint ráadásul ebben lassan akkora szerepet játszik a turizmus, mint az autógyártás vagy az állami beruházások. Vagyis több lábon állunk, s az akadémiai kutatóhálózatnál bekövetkezett változások is azt irányozzák elő, hogy az innováció és a tudomány világa végre a gazdaság számára is kézzelfogható eredményeket produkáljon. Szó sincs arról tehát – mutatott rá –, hogy pusztán összeszerelő üzem lennénk.

Emellett, szemben a 2010 előtti időszakkal, a megtermelt profit sem megy ki az országból, ami az egyik legfontosabb eredmény. Kiszelly szerint a magyar modell tehát egyértelműen sikeres, s Nyugaton attól tartanak, egyre többen veszik majd át az Orbán-kormány megoldásait.Elsősorban a családokat támogatja a kabinet, de mindenki részesül a növekedés által biztosított többletből, ahogy korábban együtt sírtunk, most együtt nevetünk – fogalmazott annak kapcsán, hogy a minapi bejelentés szerint kilencezer forintos rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok, a közfoglalkoztatottak pedig nagyjából egyhavi járandóságuknak megfelelő pluszpénzt. Megjegyezte, míg a baloldal könyöradományon tartotta az inaktív rétegeket, a jelenlegi vezetés perspektívát biztosít számukra. Siker, hogy egyre több közfoglalkoztatottat szív fel az elsődleges munkaerőpiac.

Az önkormányzati választás tétje, hogy folytatódik-e az építkezés, vagy jön a káosz – folytatta Kiszelly, hozzátéve, az ellenzék Orbán Viktorról szóló népszavazásnak állítja be a voksolást, nem a helyieket képviselnék, hanem ugródeszkának használnák esetlegesen megszerzett pozícióikat az országos politikához. Megerősítette, a Soros-recept lényege, hogy egy szivárványkoalícióban mindenki összefog a szuverenistákkal szemben. Csakhogy az ellenzéki politikusok valójában egy kanál vízben megfojtanák egymást, bizalmatlanság és versengés van közöttük. Egy minap előkerült poszt szerint a Jobbik még 2017-ben is határozott nemet mondott a baloldallal való összefogásra. Lengyelországban egyébként már szétesett egy hasonló konstrukció.

magyarhirlap

Hasonló hírek

Budaörs polgármestere ordít és toporzékol

info

Március 15. után leszedik a Soros-Juncker plakátokat

Géza

Egyre több migráns vár arra, hogy beléphessen Röszkénél

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------