Főoldal » Teljes döbbenet: Budapesten, a nyílt utcán verték össze a luxusfeleség 14 éves lányát
Bulvár

Teljes döbbenet: Budapesten, a nyílt utcán verték össze a luxusfeleség 14 éves lányát

Budapest ‒ Minden szülő rémálma, ha bántják a gyermekét. A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Farkas Rita (48) most személyesen is átélhette, miután legkisebb lányát, Lizát (14) kamaszok bántalmazták a napokban Budapesten.

– Liza nagyon népszerű a tinik körében, az egyik közösségi oldalon több ezren követik, tényleg szeretik. Soha senkinek nem ártott, nincs benne rossz szándék, nem is értem, miért őt nézték ki maguknak – kezdte zaklatottan Rita, aki maga sem hitte el, mit tettek legkisebb lányával. Liza az egyik barátnőjével egy parkban ült, amikor fiúk egy csoportja körbevette őket. Először csak beszólogattak neki, majd egyre durvább sértéseket vágtak a fejéhez, végül döbbenetes dolgot tettek a megrémült lánnyal.

– Lefogták, majd égő cigarettacsikkeket nyomtak el a kezén. Nem tudott elfutni, ráadásul sokkot is kapott szegénykém, nem is merte elmondani nekem. Napokig hosszúujjúban járt. A barátnője küldte át nekem a fotót a karján lévő sebekről – mondta a Blikknek Rita, aki megdöbbent a történteken.

Liza először el sem merte mondani otthon a történteket, inkább hosszúujjút viselt

Ezzel azonban nem volt vége, Rita nem gondolta, hogy nem is telik el sok idő, s a lányát ismét bántják majd. Ezúttal egy másik társaság kötött bele.

– Van egy lány, aki a bandájával, vagy ahogy hívják őket, a csicskásaival a Széll Kálmán téren szokott lógni, ahol mi is. Egyszer ő is ott volt abban a gyorsétteremben, ahol én, és már ott is ugráltatott. Odajött hozzám, hogy azonnal húzzak el. Nem akartam balhét, ezért eljöttem – mondta Liza, akit a napokban ez a lány pofozott fel fényes nappal.

– Sírva hívott, hogy az a lány nem engedte be őt az egyik étterembe, elállta az útját, lökdöste, majd felpofozta, az ő barátai pedig videóra vették az egészet – mondta a luxusfeleség, aki azonnal a helyszínre sietett, ahol leteremtette a támadót.

– Sajnálom, mert indulatos voltam, és csúnyán beszéltem akkor a lánnyal, de teljesen kiborultam. Később találkoztam a lány szüleivel is, akik bocsánatot kértek, és megígérték, hogy elbeszélgetnek vele. Liza szerencsére azóta jól van, a szükséges jogi lépésekről pedig gondoskodunk. Sajnos, nem tudok mindig ott lenni vele, és azt sem tehetem meg, hogy nem engedem sehova – mondta Rita, aki azért is tartotta fontosnak, hogy beszéljen a lányával történt szörnyűségekről, mert véleménye szerint sok gyermeket bánthatnak a fiatalok, amelyről a családok sok esetben nem is tudnak.

A fiatal lány sem érti, miért támadták meg kétszer is, elmondása szerint senkinek sem ártott

Nem mernek beszélni

– A kamaszoknál az agresszió szinte minden esetben egy eszköz, amellyel elérik a céljukat. Ez lehet akár az, hogy megszégyenítsék a másikat, vagy irigységből is bánthatják egymást, hogy erővel próbálják meg maguk alá gyűrni – mondta a Blikknek Makai Gábor klinikai szakpszichológus, aki arra is választ adott, hogy miért lehet az, hogy sok bántalmazott gyerek nem beszél az őt ért sérelmekről a családjának. – Könnyen lehet, hogy ilyenkor a bántott fiatal az elkerülést választja, mert fél, hogy elindul a lavina, ha elmondja, mi történt vele.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Szandit lehet kedvelni, vagy nem kedvelni, azt azonban el kell ismerni, hogy zenei munkássága és objektív látása becsülendő, íme: …

Géza

Halott menyasszonyt vásárolt volna egy család elhunyt szerettének

Edit

19 éves lány a világ legfiatalabb milliárdosa

info