Image default
Gasztronómia, vega

Telitalálat: elkészítették az első táskát, amiből bort csapolhatsz

Bár a nőnap éppen véget ért, az sosem baj, ha az ember tarsolyában van egy-két ütős ajándékötlet. Ha például máris közeleg a következő szülinap, névnap, évforduló, akkor itt a tökéletes megoldás: női táska beépített borcsappal!

Első ránézésre biztosan te is azt gondoltad, hogy ez csak valami vicc. Mert igen, láthattunk már ehhez hasonló táskákat mémeken, de azt azért talán senki nem feltételezte, hogy valaki egyszer le is gyárt belőlük egy sorozatot. Most viszont ennek is eljött az ideje. A PortoVino névre keresztelt amerikai vállalat ugyanis kifejezetten olyan táskák készítésére és forgalmazására vállalkozott, amelyek nemcsak szépek, hanem hasznosak is. Azoknak legalábbis, akik szeretnek borozgatni, mindenképpen.

Telitalálat elkészítették az első táskát, amiből bort csapolhatsz 1
Kép: PortoVino/Solent News © PortoVino/Solent News & Photo Agency UK / Northfoto

Képzeld csak el a szituációt! Elmentek a barátnőkkel egy rendezvényre, laposodik a hangulat, az ital fogyóban, te pedig előkapod a táskád, és eresztesz egy-egy (vagy több) pohár finom bort a táskád oldalából. Oké, nem tudom, ez mennyire életszerű, de mindenesetre éppen erre lettek kitalálva ezek a kiegészítők.

Ami mindenképpen pozitív, hogy a táskákat vegán bőrből készítették, és a két üveg bor mellett sok minden más is beléjük fér, ugyanis igen nagy méretűek. Emellett két olyan színben kaphatóak, amelyek mostanában divatosak is: ötletesen a “Chardonnay”-ben és a “Merlot”-ban. Az áruk 89.95 dollár, ami körülbelül 25 ezer forintot jelent. Ez nem olcsó, de mi nők ennél kevésbé hasznos táskákért is kiadtunk már ennyit, nemde?

Forrás: noizz.hu

Foto: Northfoto

Hasonló hírek

3 sütőtökös recept, amit ősszel kötelező megkóstolnod!

Mazsi

Pankó-csirke legendája

info

Csirketorta

Mazsi