Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Televíziós Újságírók Díjátadója: megvannak a győztesek, az RTL sorozata aratott, a TV2 történelmet írt.. – képek

Amint arról a Blikk is beszámolt ma este rendezték meg a Televíziós s Újságírók Díjátadóját a Budapest Music Centerben. Az eseményre immáron 8. alkalommal került sor, melynek során a média legfontosabb szereplői csaptak össze.

Szalay Bence színész is a helyszínen / Fotó: Varga ImreSzalay Bence színész is a helyszínen / Fotó: Varga Imre

A gála során összesen tizenegy kategóriában osztották ki a díjakat, a legjobb női műsorvezető ismét Ördög Nóra lett, a férfi kategóriában pedig Istenes Bence diadalmaskodott. Az RTL sikersorozata, a Mellékhatás több jelölést is díjra váltott, a TV2 pedig a valóságshow kategóriában először tudott nyerni. Mutatjuk a díjazottakat!

Legfrissebb életmódhírek, itt!

A helyszínen ott volt a Blikk tudósítója is, aki elárulta: Gundel Takács Gábor szinte azonnal beszólt Bereczki Zoltánnak. A gála elején ugyanis annyira elvitte az egymásnak való örömködés az időt, hogy a különböző televíziók munkatársai ahelyett, hogy beültek volna a terembe, az előtérben beszélgettek.

Gáspár Laci is megérkezett a Televíziós újságírók gálájára / Fotó: Varga ImreGáspár Laci is megérkezett a Televíziós újságírók gálájára / Fotó: Varga Imre

– Nem énekelsz valamit? Vagy lehet, hogy nem kellene itt mindenkit büntetni – viccelődött Gundel, aki ezzel az ötlettel próbálta becsalogatni a kint rekedt kollégákat.

Időközben pedig már a Legjobb nagyszabású showműsor díját is átadták, a kategória győztese az Álarcos énekes.

D. Tóth Kriszta műsora, az Elviszlek magammal a Legjobb talk show kategóriában tudott nyerni / Fotó: Varga ImreD. Tóth Kriszta műsora, az Elviszlek magammal a Legjobb talk show kategóriában tudott nyerni / Fotó: Varga Im

Legfrissebb életmódhírek, itt!

Ezt követően kiosztásra került a legjobb Vetélkedő/sportműsor díja, ebben a kategóriában az Exatlon Hungary diadalmaskodott.

Istenes Bence és Gáspár Laci: mindketten jelöltek / Fotó: Varga ImreIstenes Bence és Gáspár Laci: mindketten jelöltek. Gáspár Lacit a zsűritag kategóriában jelölték, míg Istenes a legjobb férfi műsorvezető címért száll harcba/ Fotó: Varga Imre

A valóságshow műfajában is kiosztották a díjat, a Farm VIP győzedelmeskedett. A TV2 ebben a kategóriában most először nyert, ezzel pedig legyőzték a Nyerő Párost, akik még sosem nyertek ilyen díjat.

A legjobb színésznő kategória győztese is megvan: Sztarenki Dóri, a Mellékhatás színésznője örülhet.

Sztarenki Dóri a Mellékhatás című sorozatban nyújtott alakításáért nyerte el a legjobb színésznőnek járó díjat /Fotó: Varga ImreSztarenki Dóri a Mellékhatás című sorozatban nyújtott alakításáért nyerte el a legjobb színésznőnek járó díjat /Fotó: Varga Imre

A Legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, aki ezzel most újrázott, hiszen tavaly is ő vihette a kategóriáért járó díjat. A jelöltek kapcsán Gundel Takács Gábor egyébként azt mondta: ide tényleg csak a krém kerül. Ördög Nórát, aki kvázi a negyvenedikra kapta a díjat, telefonon hívták fel.

Bereczki Zoltán is jelöltek között / Fotó: Varga ImreBereczki Zoltán is jelöltek között / Fotó: Varga Imre

– Ott ül mindenki az asztaloknál, ahogy szoktunk. Örülök neki. Ma vagyok negyven éves, és ennek a negyven évnek a felét tévézéssel töltöttem. Ezt a díjat pedig jelnek veszem, hogy akkor nem jártam rossz úton.

Istenes Bence nyerte el a Legjobb műsorvezetőnek járó díjat / Fotó: Varga ImreIstenes Bence nyerte el a Legjobb műsorvezetőnek járó díjat / Fotó: Varga Imre

Legfrissebb életmódhírek, itt!

A Legjobb férfi műsorvezető: Istenes Bence. – De utálok beszédet mondani. Elnézést, tiszteletlen vagyok, hogy felvettem egy inget, az ünneplős piros melegítőm mosásban van, vette viccesre a figurát a műsorvezető.

D. Tóth Krisztát a legjobb női műsorvezető kategóriában jelölték, ám végül nem ő, hanem Ördög Nóra nyert / Fotó: Varga ImreD. Tóth Krisztát a legjobb női műsorvezető kategóriában jelölték, ám végül nem ő, hanem Ördög Nóra nyert / Fotó: Varga Imra

– Az RTL-ben legszívesebben mindenkinek megköszönném, főleg, hogy különböző pisilések és kávézások során már így is annyi mindenkitől hallottam, hogy neki köszönhetem, hogy az RTL-nél dolgozom – viccelődött Bence a köszönőbeszédében, amelyben azt is bevallotta, hogy sokszor hisztizik.

A Legjobb heti sorozat a Mellékhatás lett. A sorozat és annak szereplői összesen hat jelölést kaptak, ez a második bezsebelt díjuk.

A Legjobb zsűritag kategóriájában Bereczki Zoltán került ki győztesként, aki a díj átvételekor azt mondta: – Bevillan három név, a Liptaié, a Majorosé és a Hajósé, akikkel először ültem a Sztárban sztár zsűrijében. Köszönöm, de ezt azért kaphattam meg, mert ők 2020-ban nem zsűriztek.

Haumann Mátét a Melléktahás című sorozatban nyújtott alakításért a legjobb mellékszereplő díjra jelölték / Fotó: Varga ImreHaumann Mátét a Melléktahás című sorozatban nyújtott alakításért a legjobb mellékszereplő díjra jelölték / Fotó: Varga Imre

A Talk-show három jelöltje közül D. Tóth Kriszta műsora, az Elviszlek magammal diadalmaskodott. Így bár Kriszta a legjobb női műsorvezető díjat nem vihette haza, mégsem távozott üres kézzel.

A Legjobb sorozatnak járó díjat a "Mellékhatás" nyerte  / Fotó: Varga ImreA Legjobb sorozatnak járó díjat a “Mellékhatás” nyerte / Fotó: Varga Imre

– Picike műsor, picike csatorna, picike beszéd. Köszönöm, hogy láttok minket, hiszen ezt a műsort mindössze öten csináljuk, nagyon kevés pénzből. Nagyon menő, hogy nyertünk – mondta a műsorvezető.

Legfrissebb életmódhírek, itt!

A gálán megemlékeztek arról, hogy 23 év után idén véget ért a Barátok közt. Gundel Takács Gábor szerint ugyanis ez egy olyan esemény, amelyről egy ilyen volumenű eseményen, mint a Televíziós Újságírók Díjátadója igenis szót kell ejteni, meg kell emlékezni: véleménye szerint a sorozat nagyon jelentős volt, kvázi mérföldkő a magyar televíziózás történetében.

Nyári Dia ebben a káprázatos szettben érkezett / Fotó: Varga ImreNyári Dia ebben a káprázatos szettben érkezett / Fotó: Varga Imre

A Legjobb napi sorozat kategóriában a Mintaapák zsebelte be a díjat. A sorozatnak egyébként nemrégiben debütált a harmadik évada, ez a szezon pedig még több izgalmat ígér, mint az előzőek. Példának okán Tóth Andi az egyik, aki alaposan felkavarja az állóvizet, az énekesnő karaktere máris intim viszonyba keveredett a Szabolcsot megformáló Makranczi Zalánnal.

Kinizsi Ottó is részt vesz a gálán, a Barátok közt egykori színésze hamarosan a Dancing with the Starsban táncol majd / Fotó: Varga ImreKinizsi Ottó is részt vesz a gálán, a Barátok közt egykori színésze hamarosan a Dancing with the Starsban táncol majd / Fotó: Varga Im

A Legjobb mellékszereplőnek járó díjat – a kategória női férfi vegyes volt – Barta Ágnes nyerte, a Mellékhatásban nyújtott szerepléséért. A sorozat így összesen három díjat húzott be a gálán.

Adányi Alex, Nyári Dia és Szalay Bence / Fotó: Varga ImreAdányi Alex, Nyári Dia és Szalay Bence / Fotó: Varga Imre

A Legjobb színész kategória díját is kiosztották, Scherer Pétert jutalmazták az Apatigrisben nyújtott alakításéért.

Legfrissebb életmódhírek, itt!

– Három-négy évvel ezelőtt Köbli Norbi egy sörözés közben odajött hozzám és azt mondta, van egy ötlete egy a lányait egyedül nevelő pasiról.

Középen Nagy Zsolt, akit a Mellékhatásban nyújtott szerepéért a legjobb színész kategóriában jelöltek / Fotó: Varga ImreKözépen Nagy Zsolt, akit a Mellékhatásban nyújtott szerepéért a legjobb színész kategóriában jelöltek / Fotó: Varga Imre

Azt mondta, hogy Pepe téged akkor imádunk a legjobban, amikor a nők halálra idegesítenek. Ezt ezt a szerepet, mivel két lányom van és egy feleségem, én húsz éve gyakorlom – mondta a színész, amikor átvette a díját.

Bereczki Zoltán a Legjobb zsűritagnak járó díjat vihette haza  / Fotó: Varga ImreBereczki Zoltán a Legjobb zsűritagnak járó díjat vihette haza / Fotó: Varga Imre

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Férje otthagyta őt mikor a nő lebénult – 2 évvel később csak egyvalamit tud mondani

Mazsi

10 lehetséges betegség – Ezért vagy folyamatosan éhes

Mazsi

Megszólalt a szakértő: ez a legdurvább hatása a mostani óraátállításnak

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------