Hirmagazin.eu
Főoldal » Telepatikus képességekkel megáldott ötéves?
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Telepatikus képességekkel megáldott ötéves?

Az ötéves, Ramses Sanguino nem hétköznapi gyermek. A fiút sokan telepatának hiszik, miután édesanyja feltöltött egy videót az internetre a kisfiú képességeiről. A videó még tudósoknak is felkeltette az érdeklődését, akik tesztelni kezdték a gyereket.

Telepatikus képességekkel megáldott ötéves?

Érdekes, de Ramsest az autizmus egy formájával diagnosztizálták, de ennek ellenére képes 38 számot elismételni, amelyet felírnak egy számára nem látható papírlapra. Édesanyja állítja, hogy semmi trükk sincs a felvételekben, amelyeket fiáról készített. Az anyuka már születésekor sejtette, hogy fia különleges. Nem szerette a játékokat, de az olvasás már nagyon korán érdekelte. Állítólag 12 hónaposan kezdett olvasni, és képes volt szavakat mondani angolul, spanyolul és görögül is.

Telepatikus képességekkel megáldott ötéves?

Természetesen ettől még egyszerű zseni is lehetne, de az édesanya szerint még ennél is érdekesebbek fia képességei, hiszen nem tudja megmagyarázni, fia hogyan is tanul meg bizonyos dolgokat. Manapság már tud pár dolgot arabul, héberül, amelyet anyja sohasem tanított.
Ramses különleges ereje már rengeteg tudóst lenyűgözött. Dr. Diane Powell neurológus folyamatosan foglalkozik a kisfiúval. Ugyan az orvos is állítja, hogy a telepátiára nincsen semmilyen tudományos bizonyíték, de szerinte Ramses közelebb hozhatja őket a válaszokhoz.

Telepatikus képességekkel megáldott ötéves?

A neurológus több autista gyermeken vizsgálta a telepátia jelenségét. Az orvos a mai napig biztos abban, hogy a telepátia létező jelenség, ő már látott erre bizonyítékokat is. Ramses képességei teljesen lenyűgözik, szerinte a kisfiú az egyik legokosabb ötéves a világon. Éppen ezért igazi kihívásként szolgál, hogy megfelelő iskolát találjanak majd a gyereknek, hiszen folyamatosan lekörözi tanárait.

 

forrás: OdityCentral

Hasonló hírek

Ezt árulja el a tenyered az életedről!

Edit

Keresztnevek, amelyekbe a siker bele van kódolva – A tiéd is rajta van a listán?

Mazsi

Ezek a nők a csillagjegyük szerint nagyon sokra viszik az életben! Köztük vagy te is?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------