Főoldal » Telefont lopott, keresi a rendőrség
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Telefont lopott, keresi a rendőrség

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik. (2018. 04. 18., sze – 20:08, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/558/2018. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2018. március 12-én 12 óra körül Budapest VI. kerületében, egy üzletből ellopott egy mobiltelefont.

Az elkövető 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, sportos testalkatú, oldalt felnyírt sötétbarna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pulóvert, szürke farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

Az elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Gázolt a vonat, pótlóbuszok járnak Füzesabony és Eger között

info

A BRFK XVIII. Ker. Rk. rendőrei kedden a Kondor Béla Általános Iskolában jártak, balesetmegelőzési oktatást tartottak és láthatósági hátizsákot adtak a kicsiknek! Köszönjük rendőreinknek!

Géza

Díjkitűzés halált okozó testi sértés miatt

Géza