Image default
Technika, kommunikáció

Tegnap este, 21,00 óra környékén, elromlott a Facebook-messenger! A hibát mostanra javította a gigacég! Oszd meg!

Tegnap este, nem sokkal 21 óra előtt technikai hiba lépett fel a Facebookon. A hibát az óta a gigacég javította, ám érdemes felkészülni az ilyen esetekre, ehhez adunk most kiváló útmutatást!

Sem új üzenetet nem tudtak küldeni, sem a régi beszélgetéseket nem tudták betölteni azok a felhasználók, akik fiókját érintette a hétfő este, nem sokkal 21 óra előtt bekövetkezett hiba. Legalábbis a Messenger asztali verziójában. A mobilos alkalmazásban a korábbi üzenetek betölthetők voltam, de újat nem lehetett küldeni. Az mindkettőn látható volt, hogy mely ismerőseink aktívak, üzenni azonban nem lehetett nekik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a gond hány embert érintett, de a szerkesztőségünkbe eddig befutott jelzések alapján a magyar felhasználók esetében kiterjedtnek tűnt. A webes szolgáltatások állapotát figyelő DownDetectoron is megszaporodtak a hibajelzések.

Ha már a Facebookról van szó, érdemes bevédenie a fiókját: azonnal állítsa be ezt az 5 dolgot a Facebook-fiókjában, ha jót akar magának.

Ha lementené számítógépére a Facebook által az évek során önről összegyűjtött adatmennyiséget, azt ide kattintva tudja megtenni.

Forrás: Hvg

Hasonló hírek

Már Magyaroszágon is elérhető a kiterjesztett valósággal kiegészült Google Térkép – videók

Géza

Számtalan új lehetőséget teremt a drónok alkalmazása

Géza

Két nap alatt épít fel egy házat Hadrianus, a kőművesrobot 

info