Hirmagazin.eu

Te tudtad ezt Bereczki Zoltánról?

 Aktuális hírek
  • A családi kedvezmény harmadát nem tudják igénybe venni a szülők HirdetésAz egy- és kétgyerekesek zöme maximálisan ki tudja használni a családi adókedvezményt, a többgyermekeseknél azonban csak az összeg 50 százalékát érvényesítik. Családok adózásáról beszélnek, holott nincs családi adózás: a szülők...
  • Megvan a debreceni virágkarnevál győztese HirdetésA közönség döntése alapján a debreceni ThermoDam hőszigetelő rendszereket gyártó cég Szárnyaló Debrecen című, a tűzből újjászülető főnixmadarat ábrázoló virágkocsija nyerte meg a 48. virágkarnevált – jelentették be vasárnap este...
  • A Miniszterelnökség közleménye HirdetésSzent István király példáját kell követnünk ma is! A Kárpát-medencei magyarság megmaradásának fontosságát hangsúlyozta ünnepi beszédében dr. Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség társadalmi és örökségvédelmi ügyekért, valamint kiemelt kulturális beruházásokért felelős...
  • ÚJ PSZICHOAKTÍV ANYAG A MOTORTÉRBEN HirdetésA Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2017. augusztus 19-én, 18 óra 30 perc körül a 47-es számú főúton Telekgerendás és Békéscsaba között ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. A jármű átvizsgálásakor a...
  • Közlemény a tegnapi, augusztus 20-i Nemzeti Ünnepünkön történtekről HirdetésAz ünnepi rendezvényeket és megemlékezéseket a rendőrség biztosította. Az államalapítás ünnepén, 2017. augusztus 20-án 22 óráig a rendőrség országosan 451 rendezvény békés lebonyolítását biztosította. Ezek közül 299 állami, illetve önkormányzati,...

Te tudtad ezt Bereczki Zoltánról?

Te tudtad ezt Bereczki Zoltánról?
március 27
07:07 2016
Hirdetés

Bereczki Zoltán az ország egyik legismertebb és legkedveltebb színésze, aki életét és karrierjét magabiztos kézzel irányítja, és a vezetést az autóban sem szívesen engedi át másnak. A Class Utas kedvéért azonban kivételt tett, és Garami Gábor mellett ülve nem csak első zenei élményéről, de az édesapjától kapott útravalóról is mesélt a rádiósnak.

 

Te tudtad ezt Bereczki Zoltánról2

 

Második évadával folytatódott hétfőn a Class FM népszerű digitális műsora, amelyben hétről hétre az ország legismertebb előadóit ülteti az anyósülésre Garami Gábor. A rádiós ezúttalBereczki Zoltán színész-énekest faggatta gyermekéveiről és a zenéhez való viszonyáról.

„Az apám mesélte, hogy mennyire korán kezdtem el foglalkozni a zenével. Az első albumot, amit rendszerint a szülők adnak a gyerek kezébe, hogy érdemes meghallgatni, én saját magamnak válogattam össze. Rajta volt a Hungariától a Limbó hintó, a V’Moto-Rocktól a Várj, míg felkel majd a nap és LGT-dalok is” – kezdte a színész, aki arra is jól emlékszik, mikortól lett Michael Jackson rajongó.

 „’89-ben a Bad albumon található Man in the Mirrorral kezdődött minden. Álltam a konyhában, meghallottam a dalt és jött az a jól ismert, hidegrázós érzés, ami mindent megváltoztatott” – folytatta Bereczki, akinek első zenész élménye is a gyerekkorához köthető.

„Apu összerakott nekem egy dob szettet: zöld brandy-s üveg, arra rácsavarozva egy szerintem általa kifaragott cintányér. Az egyik tam egy kézi afrikai dob volt, amit kapott valahonnan, a másik pedig egy teniszlabda doboz, ami nagyon jól szólt és én ezeket ütöttem. Emlékszem egyszer épp a Limbó Hintót játszottam, amikor apám úgy döntött, felveszi. Ezért rám zárta az ajtót – mert roppant szégyellős voltam mások előtt – és rögzítette, ahogy dobolok és éneklem, hogy Limbó láz” – nevetett az énekes, aki mára magabiztosan áll a színpadon és igyekszik kedvenc verssorai szerint élni.

„Kipling Ha című versét édesapám nyomta a kezembe abban a szent pillanatban, amikor átléptem a Színművészeti Főiskola kapuját. Úgy gondolom, ebben minden olyan élethelyzet benne van, ami előfordulhat a szakmánkban: például a tartás, és a forrófejűség kontra hidegvérűség” – árulta el a színész, aki Kern András januárban debütált mozifilmjében is szerepet kapott, amelynek címét az LGT Gondolj rám című dala ihlette. A zenekar a Class FM sztárjára, Garami Gáborra is nagy hatással volt.

„Annak idején Solti Gábor miatt kezdtem el dobolni. Az Embertelen dal volt az első szám, amit elejétől a végéig kívülről tudtam énekelni és dobolni, pedig legalább 5-6 perces volt. Emellett a legnagyobb kamaszkori szerelmemmel is állandóan LGT-t hallgattunk, sőt dalsorokat is idézgettünk egymásnak” – nosztalgiázott a népszerű műsorvezető.

Melyik volt a legemlékezetesebb autóútja Bereczki Zoltánnak? Mivel köti le magát a színész, ha más vezet? Hogyan került Kern András új filmjébe, és milyen szerepet játszik ott? Kiderül a Class Utas legújabb adásából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a www.classfm.hu-nis elérhető.

Szöveg: Red Lemon Media

Kép: doily.hu

Forrás: delina

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
loading...
tűzvédelem

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox