Hirmagazin.eu
Bulvár

Te tudtad ezt Bereczki Zoltánról?

Bereczki Zoltán az ország egyik legismertebb és legkedveltebb színésze, aki életét és karrierjét magabiztos kézzel irányítja, és a vezetést az autóban sem szívesen engedi át másnak. A Class Utas kedvéért azonban kivételt tett, és Garami Gábor mellett ülve nem csak első zenei élményéről, de az édesapjától kapott útravalóról is mesélt a rádiósnak.

 

Te tudtad ezt Bereczki Zoltánról2

 

Második évadával folytatódott hétfőn a Class FM népszerű digitális műsora, amelyben hétről hétre az ország legismertebb előadóit ülteti az anyósülésre Garami Gábor. A rádiós ezúttalBereczki Zoltán színész-énekest faggatta gyermekéveiről és a zenéhez való viszonyáról.

„Az apám mesélte, hogy mennyire korán kezdtem el foglalkozni a zenével. Az első albumot, amit rendszerint a szülők adnak a gyerek kezébe, hogy érdemes meghallgatni, én saját magamnak válogattam össze. Rajta volt a Hungariától a Limbó hintó, a V’Moto-Rocktól a Várj, míg felkel majd a nap és LGT-dalok is” – kezdte a színész, aki arra is jól emlékszik, mikortól lett Michael Jackson rajongó.

 „’89-ben a Bad albumon található Man in the Mirrorral kezdődött minden. Álltam a konyhában, meghallottam a dalt és jött az a jól ismert, hidegrázós érzés, ami mindent megváltoztatott” – folytatta Bereczki, akinek első zenész élménye is a gyerekkorához köthető.

„Apu összerakott nekem egy dob szettet: zöld brandy-s üveg, arra rácsavarozva egy szerintem általa kifaragott cintányér. Az egyik tam egy kézi afrikai dob volt, amit kapott valahonnan, a másik pedig egy teniszlabda doboz, ami nagyon jól szólt és én ezeket ütöttem. Emlékszem egyszer épp a Limbó Hintót játszottam, amikor apám úgy döntött, felveszi. Ezért rám zárta az ajtót – mert roppant szégyellős voltam mások előtt – és rögzítette, ahogy dobolok és éneklem, hogy Limbó láz” – nevetett az énekes, aki mára magabiztosan áll a színpadon és igyekszik kedvenc verssorai szerint élni.

„Kipling Ha című versét édesapám nyomta a kezembe abban a szent pillanatban, amikor átléptem a Színművészeti Főiskola kapuját. Úgy gondolom, ebben minden olyan élethelyzet benne van, ami előfordulhat a szakmánkban: például a tartás, és a forrófejűség kontra hidegvérűség” – árulta el a színész, aki Kern András januárban debütált mozifilmjében is szerepet kapott, amelynek címét az LGT Gondolj rám című dala ihlette. A zenekar a Class FM sztárjára, Garami Gáborra is nagy hatással volt.

„Annak idején Solti Gábor miatt kezdtem el dobolni. Az Embertelen dal volt az első szám, amit elejétől a végéig kívülről tudtam énekelni és dobolni, pedig legalább 5-6 perces volt. Emellett a legnagyobb kamaszkori szerelmemmel is állandóan LGT-t hallgattunk, sőt dalsorokat is idézgettünk egymásnak” – nosztalgiázott a népszerű műsorvezető.

Melyik volt a legemlékezetesebb autóútja Bereczki Zoltánnak? Mivel köti le magát a színész, ha más vezet? Hogyan került Kern András új filmjébe, és milyen szerepet játszik ott? Kiderül a Class Utas legújabb adásából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a www.classfm.hu-nis elérhető.

Szöveg: Red Lemon Media

Kép: doily.hu

Forrás: delina

 

Hasonló hírek

„Ma már gyerekei vannak, heteroszexuálisként él” – Közismert médiaszereplővel vesztette el a szüzességét Lakatos Márk – videó

Géza

Ennyi volt! A TV2 kirúgta Horváth Tomit – Itt a csatorna közleménye..

Géza

Botrány: szexvideóval zsarolja a magyar celeb feleségeket a személyi edző

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian