Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Te mit tennél, ha hat és fél millió forintot találnál az utcán? – Szólj hozzá!

Történt ugyanis a minap Budapesten, hogy egy középkorú nő, aki maga sem volt túl gazdag, talált egy pénztárcát a Moszkva téren..

Megnézte rögtön, és meg is számolta a 6,5 Millió Ft-ot, ami benne volt. Meg sem fordult a fejében, hogy lenyúlja, viszont az igen, hogy neki, mint becsületes megtalálónak, jár 10% belőle, és azt kivette a pénzből, és besétált a legközelebbi rendőrkapitányságra..

Ott előadta a mondókáját azzal a kis különbséggel, hogy kivett a pénzből 650 ezer Ft-ot. A rendőrség munkatársa hitetlenkedve, de felvette a vallomását.. Ahogy végzett, berobogott egy jól öltözött, tele arany nyaklánccal, karkötővel, 40-es hölgy, és számonkérte a rendőreinket, hol a pénztárcája.

Megnyugtatták és mondták neki, hogy éppen itt van a becsületes megtaláló, aki leadta a pénztárcát! Egyből követelte a tárcáját, balhézott, amikor nem kapta meg azonnal, aztán a szükséges formaságok elvégzése után magkapta. Ott helyben elkezdte számolni a pénzt, és nagyon dühös lett, amikor látta, hogy hiányzik a pénzéből 650 ezer Ft. nekitámadt rendőreinknek, hogy lopós banda, adják vissza azonnal a pénzét, mert különben elmegy egy rendes rendőrségre, és feljelenti emez lopós rendőröket!

Itt aztán kicsit bonyolódott az ügy, mert a fullos nő nem tágított, hogy a rendőrök lopták el a pénzét, azért rendőreink okosan, eljárást indítottak ellene.

A sunyi és hülye nő eddig lapított, aztán előállt a farbával, hogy nem a rendőrök a hibásak, hanem ő, mert ő vette ki a pénzt, mint becsületes megtaláló, akinek jár a 10%.

Na, ez után elszabadult a pokol, a fullos nővel alig lehetett bírni, most már a sunyi és hülye nő ellen is feljelentést akart tenni, de aztán ahogyan a pénzét visszakapta, megnyugodott, bár elnézést nem kért rendőreinktől.

Most úgy áll az ügy, hogy a Budai Törvényszéken tárgyalják a fullos nő becsületsértési ügyét, és a sunyi, hülye nő lopási kísérletét!

Mi ebből a tanulság?

Ha lopsz, ne pofázz, vagy ha annyira becsületes vagy, hogy csak egy lyukas cipőd van, mégis visszaadsz 6,5 Millió Ft-ot, akkor vállald be azt, hogy hülye vagy!

Szólj hozzá! Hirmagazin.eu

nyitókép: origo

Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Országos összesítő

Géza

Ausztriai rémálom – Utasai rabolták ki a segítőkész Károlyt

Géza

Újra bíróság előtt a 2005-ös ingatlanmutyi

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------