Hirmagazin.eu
Főoldal » Te is lehetsz látnok: 12 csillagjegy képességei
Horoszkóp

Te is lehetsz látnok: 12 csillagjegy képességei

Talán már gyakran támadt rossz érzésed. Te azonban nem vetted figyelembe, amit később megbántál. Közülünk sokaknak vannak mágikus sejtései. Mindegy, hogy a jegyednek vannak-e látnoki adottságai. Az érzelmek többet látnak, mint a szemek.

2015-09-27_170950

Ha a Kos jegyében születtél:

Megérzéseidet egy megrendíthetetlen ego által irányítod, ami impulzívan, spontán működik. Nincs időd arra, hogy befelé, önmagadba figyelj, hanem egészen kifelé orientálódsz. A tettek embere vagy, aki sohasem ügyel sejtésekre, előjelekre. Nem vagy egy kifejezetten jóstehetség.

Ha a Bika jegyében születtél:

Túl egyoldalúan, konokul orientálódsz ismert, megszokott világodhoz, mintsem intuícióidtól hagynád magad irritálni. Ha megérzéseid lennének, azt kérdeznéd magadtól: „És? Most mit tegyek vele?”

Ha az Ikrek jegyében születtél:

Tisztán a logika, az ész embere vagy, analitikus, kritikus. Ha a megérzésed valami mást mond, akkor nyilván téved. Ha megsejted, mit hoz a jövő, akkor ezt kombinációs készségedre vezeted vissza. Villámsebesen felismered az összefüggéseket.

Ha a Rák jegyében születtél:

Te vagy a látnok, aki engedi magát tudatalattijától kormányozni. Megérzéseid alapján cselekszel, és mindig helyesen döntesz, hacsak nem hagyod magad mások úgynevezett józan eszétől utadról eltántorítani. Ennek veszélye, hogy valamit szépnek álmodsz, ami nem jó a számodra.

Ha az Oroszlán jegyében születtél:

A külsőségekre, felületes sikerekre irányuló lényed dacára erős, gyakran félreismert belső életed van. Az Oroszlán ösztönösen, megérzésre cselekszik, ami nem tévesztendő össze a mágiával. Tehát nem látnok vagy, hanem ösztönösen sikeres.

Ha a Szűz jegyében születtél:

Messze előre tekintesz, ezáltal a jövőbe látsz. Ezt azonban nem mágikus erők irányítják, hanem éles elméjű, józan analízis. A sejtéseknek, vízióknak a megmagyarázhatatlantól való félelméből nem engedsz.

Ha a Mérleg jegyében születtél:

A kellemetlen sejtéseket, tudatalattidból jövő figyelmeztetéseket elnyomod. Csak a szépet, kellemeset engeded feljönni – ami jó érzést ad neked. Viszont természetes érzéked van a helyes taktika iránt. Tudod, miből származik előnyöd, de nem sejtesz semmit.

Ha a Skorpió jegyében születtél:

Rendkívüli szellemi erőkkel rendelkezel. Rákényszerítheted másokra kívánságaidat és céljaidat anélkül, hogy kimondanád azokat. Ez mágia, de látnokság? A Skorpiónál lehetséges, de többnyire túlságosan el vagy foglalva saját magaddal ahhoz, hogy a jövőbe tudnál látni.

Ha a Nyilas jegyében születtél:

Felfelé törekszel, magasabb képzettség felé, a világ felé nyitott gondolkodás felé, de közben fanatikusan törekszel arra, hogy neked legyen okvetlenül igazad. Inkább bio-próféta vagy, alternatív, környezetvédő, világmegváltó és prédikátor, mint mágikus látnok. Túlságosan is a valósággal, ennek a világnak az igazságtalanságaival vagy elfoglalva.

Ha a Bak jegyében születtél:

Nem vagy látnok. Az egészséges józan észt, a gyakorlati megfontolásokat követed. A Mágia, a megérzések és érzékek fölötti észlelések játszadozások a számodra, amit nem engedsz meg magadnak.

Ha a Vízöntő jegyében születtél:

Zseniális szellem vagy, aki a jövőbe tekint, vízióid vannak, megérzéseid, amelyek azonban nem az intuícióból erednek, nem a tudatalattival való mágikus kapcsolatból – hanem egy briliáns fejből.

Ha a Halak jegyében születtél:

Te vagy a tökéletes látnok. Mindent megérzel, amit a másik gondol, ami a másikat foglalkoztatja, hogy mi az igazi problémája – és mindezt még azelőtt, hogy az illető ennek tudatára ébredne. Rendkívüli mágikus erőd van, ha engeded érvényesülni, és követed azt.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. augusztus 2., kedd

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 19., hétfő

Edit

A lélek szárnyalása – Out of body experience

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!