Horoszkóp

Te is az év első hónapjának szülöttje vagy? Ezért olyan különlegesek a januáriak

Optimista, lelkes emberek.

1) Különösen szórakoztató

Mellette soha nem lehet unatkozni. A humora páratlan és különleges. Nagyon játékos és mindig képes jó kedvre deríteni a környezetét.

2) Higgadt

Tanulmányok szerint a hideg időszakban született emberek sokkal kevésbé hajlamosak hangulatingadozásra a többiekhez képest.

3) Alapvetően egészséges

A Columbia Egyetem Orvostudományi Karán végzett kutatás szerint a januári babák semmilyen komolyabb betegségre nem hajlamosak, ám azt megfigyelték, hogy a terhesség kései időszakában, az anyát ért kevesebb napsütés miatt a 2-es típusú cukorbetegséggel vigyázniuk kell. Óvatosan az édességekkel.

4) Kreatív

Egy 2015-ös tanulmány szerint a januárban és februárban született emberek sokkal kreatívabbak és jobb logikával rendelkeznek, mint a többi hónap szülötte.

5) Nagy valószínűséggel válik belőle orvos vagy könyvelő

Egy felmérés szerint a január szülöttei közül nagy eséllyel kerül ki háziorvos vagy könyvelő, viszont nagyon kevesen jutnak ingatlanügynöki pályára.

6) Vezetői szerepbe is sokan kerülnek

Mivel a januáriak szorgalmasak, kitartóak és sokat képesek és hajlandóak dolgozni, kiváló vezetők válnak belőlük. Szakmától függetlenül képesek sikerre vinni a csapatukat és motiválni dolgozóikat.

7) Több közöttük a balkezes

A Bécsi Egyetemen végzett kutatás szerint a novemberben, decemberben és januárban születetett férfiak között van a legtöbb balkezes.

8) Nagy valószínűséggel válnak híressé

Sok politikus és híresség ünnepli a születésnapját januárban. Hogy néhány példával éljünk, ide tartozik: Martin Luther King Jr, Franklin D. Roosevelt, Kate Middleton, Ellen Degeneres, or Oprah Winfrey, Mel Gibson, David Bowie, Bradley Cooper, Jim Carrey.

Tudásfája

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Napi horoszkóp – 2015. augusztus 27., csütörtök

Edit

Napi horoszkóp – 2016. január 21., csütörtök

Edit

Nan-falu rejtélye, ahol a test felszívódik

info