Főoldal » Te is az év első hónapjának szülöttje vagy? Ezért olyan különlegesek a januáriak
Horoszkóp

Te is az év első hónapjának szülöttje vagy? Ezért olyan különlegesek a januáriak

Optimista, lelkes emberek.

1) Különösen szórakoztató

Mellette soha nem lehet unatkozni. A humora páratlan és különleges. Nagyon játékos és mindig képes jó kedvre deríteni a környezetét.

2) Higgadt

Tanulmányok szerint a hideg időszakban született emberek sokkal kevésbé hajlamosak hangulatingadozásra a többiekhez képest.

3) Alapvetően egészséges

A Columbia Egyetem Orvostudományi Karán végzett kutatás szerint a januári babák semmilyen komolyabb betegségre nem hajlamosak, ám azt megfigyelték, hogy a terhesség kései időszakában, az anyát ért kevesebb napsütés miatt a 2-es típusú cukorbetegséggel vigyázniuk kell. Óvatosan az édességekkel.

4) Kreatív

Egy 2015-ös tanulmány szerint a januárban és februárban született emberek sokkal kreatívabbak és jobb logikával rendelkeznek, mint a többi hónap szülötte.

5) Nagy valószínűséggel válik belőle orvos vagy könyvelő

Egy felmérés szerint a január szülöttei közül nagy eséllyel kerül ki háziorvos vagy könyvelő, viszont nagyon kevesen jutnak ingatlanügynöki pályára.

6) Vezetői szerepbe is sokan kerülnek

Mivel a januáriak szorgalmasak, kitartóak és sokat képesek és hajlandóak dolgozni, kiváló vezetők válnak belőlük. Szakmától függetlenül képesek sikerre vinni a csapatukat és motiválni dolgozóikat.

7) Több közöttük a balkezes

A Bécsi Egyetemen végzett kutatás szerint a novemberben, decemberben és januárban születetett férfiak között van a legtöbb balkezes.

8) Nagy valószínűséggel válnak híressé

Sok politikus és híresség ünnepli a születésnapját januárban. Hogy néhány példával éljünk, ide tartozik: Martin Luther King Jr, Franklin D. Roosevelt, Kate Middleton, Ellen Degeneres, or Oprah Winfrey, Mel Gibson, David Bowie, Bradley Cooper, Jim Carrey.

Tudásfája

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. május 20., szerda

info

Napi horoszkóp – 2017. November 09.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 23., péntek

Edit