Hirmagazin.eu
Főoldal » „Te f*szrágó büdös g*ci, ezt kell szagolni?” – Megdöbbentő jelenetek a 47-es villamoson: durva dolgot műveltek egy hajléktalannal – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Te f*szrágó büdös g*ci, ezt kell szagolni?” – Megdöbbentő jelenetek a 47-es villamoson: durva dolgot műveltek egy hajléktalannal – videó

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le csütörtök reggel a 47-es villamoson.

“Kirugdoslak az ajtón, nem érdekel. Szerinted fog valaki melléd állni? Aki melléd áll, az vigyen haza. Szálljál le, ott mindegyik takarja az arcát, gyerekek vannak, szálljál le” – így kezdődik a 444.hu által közzétett videó, a történtekről pedig a lap egyik olvasója számolt be egy levélben. Elmondása szerint az egyik utas a Kálvin tér és a Móricz Zsigmond körtér között arra szólított fel egy hajléktalan férfit, aki szintén a járművön utazott, hogy azonnal szálljon le a villamosról, ugyanis a leírás szerint több utas is eltakart arccal kellett, hogy utazzon a terjengő bűz miatt.

A hajléktalan férfi azonban nem szeretett volna leszállni a villamosról, ezért az őt felszólító férfi egyre agresszívabban kommunikált vele, a felvétel végén pedig jól látható, miután többször is veréssel fenyegette meg a hajléktalan férfit, az végül a leszállás mellett döntött.

Támadója azonban lelökte a villamosról, majd az ajtóba kapaszkodó férfiba még bele is rúgott.

“Te f*szrágó büdös g**i, ezt kell szagolni?” – ezekkel a szavakkal hagyta el a villamost a férfi, miután rátámadt a hajléktalanra.

A portál megkereste a BKK-t, akik a következő választ adták az ügyben:

A BKV Zrt. tájékoztatása szerint a villamosvezető a vezetőfülkéből sajnos nem észlelte, hogy az utastérben mi történik, bejelentést az üggyel kapcsolatban – az Ön leveléig – sem a BKK, sem a vonalat üzemeltető BKV Zrt. nem kapott” – írta a cég, amely jelezte: elítéli az agresszív viselkedés minden formáját, így a videóban látható magatartást is, ráadásul azt is hozzátették, a jármű elhagyására való felszólításon kívül sem az ellenőr, sem a járművezető nem jogosult semmilyen, utasokkal szembeni fellépésre.

„Mivel a vezetőfülkéből azokon a villamosokon, amelyeket kamerával nem szereltek fel – ilyen a 47-es villamos is – nem lehet nyomon követni, hogy az utastérben éppen mi zajlik, ilyenkor a többi, járművön utazó közreműködése és a járművezető (vagy, ha éppen a helyszínen tartózkodik, a jegyellenőr), akár a rendőrség értesítése lehet a megoldás. Amennyiben valaki a járműveken az utazást zavaró körülményeket, erőszakos, agresszív viselkedést észlel, értesítse a járművezetőt, aki köteles megtenni a szükséges intézkedést. Ennek első lépéseként felszólítja a problémát okozó személyt a jármű elhagyására, amennyiben pedig ez nem jár sikerrel, rendőri intézkedést kér.”

blikk, 444, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Dr. Komáromi Nándor Ferenc eltűnt – keresi a rendőrség

Géza

A tompai, nagylaki, és kiszombori határátkelőhelyeken nem kell várakozni

Géza

Mindenkit átvert a győri családirtó – elképesztő részletek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------