Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Te f*szrágó büdös g*ci, ezt kell szagolni?” – Megdöbbentő jelenetek a 47-es villamoson: durva dolgot műveltek egy hajléktalannal – videó

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le csütörtök reggel a 47-es villamoson.

“Kirugdoslak az ajtón, nem érdekel. Szerinted fog valaki melléd állni? Aki melléd áll, az vigyen haza. Szálljál le, ott mindegyik takarja az arcát, gyerekek vannak, szálljál le” – így kezdődik a 444.hu által közzétett videó, a történtekről pedig a lap egyik olvasója számolt be egy levélben. Elmondása szerint az egyik utas a Kálvin tér és a Móricz Zsigmond körtér között arra szólított fel egy hajléktalan férfit, aki szintén a járművön utazott, hogy azonnal szálljon le a villamosról, ugyanis a leírás szerint több utas is eltakart arccal kellett, hogy utazzon a terjengő bűz miatt.

A hajléktalan férfi azonban nem szeretett volna leszállni a villamosról, ezért az őt felszólító férfi egyre agresszívabban kommunikált vele, a felvétel végén pedig jól látható, miután többször is veréssel fenyegette meg a hajléktalan férfit, az végül a leszállás mellett döntött.

Támadója azonban lelökte a villamosról, majd az ajtóba kapaszkodó férfiba még bele is rúgott.

“Te f*szrágó büdös g**i, ezt kell szagolni?” – ezekkel a szavakkal hagyta el a villamost a férfi, miután rátámadt a hajléktalanra.

A portál megkereste a BKK-t, akik a következő választ adták az ügyben:

A BKV Zrt. tájékoztatása szerint a villamosvezető a vezetőfülkéből sajnos nem észlelte, hogy az utastérben mi történik, bejelentést az üggyel kapcsolatban – az Ön leveléig – sem a BKK, sem a vonalat üzemeltető BKV Zrt. nem kapott” – írta a cég, amely jelezte: elítéli az agresszív viselkedés minden formáját, így a videóban látható magatartást is, ráadásul azt is hozzátették, a jármű elhagyására való felszólításon kívül sem az ellenőr, sem a járművezető nem jogosult semmilyen, utasokkal szembeni fellépésre.

„Mivel a vezetőfülkéből azokon a villamosokon, amelyeket kamerával nem szereltek fel – ilyen a 47-es villamos is – nem lehet nyomon követni, hogy az utastérben éppen mi zajlik, ilyenkor a többi, járművön utazó közreműködése és a járművezető (vagy, ha éppen a helyszínen tartózkodik, a jegyellenőr), akár a rendőrség értesítése lehet a megoldás. Amennyiben valaki a járműveken az utazást zavaró körülményeket, erőszakos, agresszív viselkedést észlel, értesítse a járművezetőt, aki köteles megtenni a szükséges intézkedést. Ennek első lépéseként felszólítja a problémát okozó személyt a jármű elhagyására, amennyiben pedig ez nem jár sikerrel, rendőri intézkedést kér.”

blikk, 444, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Őrizetben a díler (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Hármas karambol Jutánál, egy ember meghalt

info

Horror: meggyilkoltak egy embert Borsod megyében

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------