Hirmagazin.eu
Sporthirek

Tavaly március óta a közelgő tripla gálán lehet nézni először a helyszínről az UFC-t..

A pandémia miatt eddig üresen pangott az összes sportcsarnok a UFC rendezvényein,  nem volt az a hangzavar, amit megszokhattunk.

Ebben volt jó is, meg rossz is. A jó az volt, hogy hallhattuk a bunyósok minden szisszenését és levegővételét, valamint az edzőik utasítását is, meg az ütések, rúgások hangjait.

Cserébe viszont nem volt az az eufóriát okozó hang sem a meccseken, amikor több ezren egy emberként kiáltanak fel egy-egy nagy találat után. Nem kívánságműsor, hogy melyik verzió maradjon meg, a UFC-nek nagy bevételkiesést jelentene, ha ezentúl sosem lennének nézők a lelátón, tehát ha tehetik, akkor újra behozzák a közönséget.

Full house ugyan nem lesz, de egy tucatnyi szerencsés ember a helyszínről nézheti a UFC-s bunyókat a nyakunkon lévő tripla gálán, Abu-Dhabi-ban.

Azt egyelőre nem tudni, hány embert engednek be.

A hírnek a legjobban talán Conor McGregor örül, aki 2020-ban azzal indokolta meg az átmeneti visszavonulását, mert tudta, hogy nézők nélkül kellene bunyóznia, ami pedig nem volt az ínyére.

“The Notorious” január 23-án tér vissza, majdnem napra pontosan egy évvel a legutóbbi bunyója előtt, ahol döbbenetesen könnyen verte meg Cowboy-t.

totaldamage.hu

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ezüstérmes a női kajaknégyes

info

Magyarországra menekült a Kleinheislert kiállító bíró

Géza

Tenisz-Magyarország

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian