Image default
A nap képe

Tavak, folyók, torkolatok – Gyönyörű légi felvételek Magyarországról

Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. Ennek alkalmából íme néhány szemkápráztató fotó Magyarországról.

Nagyhegyes, 2019. március 18. A Kráter-tó Nagyhegyes közelében 2019. március 18-án. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Kráter-tó Nagyhegyes közelében.

Délegyháza, 2019. március 17. Bányató Délegyháza közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Délegyháza közelében.

Gyékényes, 2019. március 19. A Somogy megyei gyékényesi bányató 2019. március 19-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Varga György(Fotó: MTI/Varga György)

A Somogy megyei gyékényesi bányató.

Balatonmáriafürdő, 2019. március 20. A balatonmáriafürdői hajóállomás mólója a Balatonban 2019. március 20-án. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Varga György(Fotó: MTI/Varga György)

A balatonmáriafürdői hajóállomás mólója a Balatonban.

Gyékényes, 2019. március 19. Víz alatti zátony és egy horgászstég a Somogy megyei gyékényesi bányatóban 2019. március 19-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Varga György(Fotó: MTI/Varga György)

Víz alatti zátony és egy horgászstég a Somogy megyei gyékényesi bányatóban.

Szigetszentmiklós, 2019. március 17. Bányató Szigetszentmiklós közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Szigetszentmiklós közelében.

Murakeresztúr, 2019. március 21. A Mura kanyarulata Murakeresztúrnál 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Varga György(Fotó: MTI/Varga György)

A Mura kanyarulata Murakeresztúrnál.

Solymár, 2019. március 21. Bányató Solymár közelében 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Solymár közelében.

Szigetszentmiklós, 2019. március 17. Bányató Szigetszentmiklós közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Szigetszentmiklós közelében.

Solymár, 2019. március 21. Bányató Solymár közelében 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Solymár közelében.

Orfű, 2019. március 20. A Herman Ottó-tó Orfűn 2019. március 20-án. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Sóki Tamás(Fotó: MTI/Sóki Tamás)

A Herman Ottó-tó Orfűn.

Kakasd, 2019. március 21. Nádas a tóparton Kakasd közelében 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Sóki Tamás(Fotó: MTI/Sóki Tamás)

Nádas a tóparton Kakasd közelében.

Solymár,  2019. március 22. Bányató Solymár közelében 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Solymár közelében .

Sárospatak, 2019. március 22. A Megyer-hegyi tengerszem Sárospatak közelében 2019. március 11-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Megyer-hegyi tengerszem Sárospatak közelében.

Nagycsécs, 2019. március 22. A Sajó Nagycsécsnél 2019. március 19-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Sajó Nagycsécsnél.

Nyékládháza, 2019. március 22. Úszókotró hajó az István-tavon Nyékládháza közelében 2019. március 19-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Úszókotró hajó az István-tavon Nyékládháza közelében.

Pilisborosjenő, 2019. március 22. Bányató Pilisborosjenő közelében 2019. március 20-án. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Pilisborosjenő közelében.

Győr,  2019. március 22. Balról a Mosoni-Duna és a Rába találkozása Győr belvárosában 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Krizsán Csaba(Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Balról a Mosoni-Duna és a Rába találkozása Győr belvárosában.

Délegyháza, 2019. március 22. Bányató Délegyháza közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Délegyháza közelében.

Délegyháza, 2019. március 22. Bányatavak Délegyháza közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányatavak Délegyháza közelében.

Tarcal, 2019. március 22. Bányató Tarcalnál 2019. március 11-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Bányató Tarcalnál.

Sárospatak, 2019. március 22. A Megyer-hegyi tengerszem Sárospatak közelében 2019. március 11-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Megyer-hegyi tengerszem Sárospatak közelében.

szerző: hirado.hu
forrás: MTI

Hasonló hírek

Napi gondolat: Nem tudom, meddig élek, de…

Mazsi

Így tud relaxálni egy nyúl fürdetés közben! – videó

Edit

Napi gondolat: Abban bízz, aki meglátja benned

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------