Hirmagazin.eu
Főoldal » Tavak, folyók, torkolatok – Gyönyörű légi felvételek Magyarországról
A nap képe

Tavak, folyók, torkolatok – Gyönyörű légi felvételek Magyarországról

Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. Ennek alkalmából íme néhány szemkápráztató fotó Magyarországról.

Nagyhegyes, 2019. március 18. A Kráter-tó Nagyhegyes közelében 2019. március 18-án. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Kráter-tó Nagyhegyes közelében.

Délegyháza, 2019. március 17. Bányató Délegyháza közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Délegyháza közelében.

Gyékényes, 2019. március 19. A Somogy megyei gyékényesi bányató 2019. március 19-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Varga György(Fotó: MTI/Varga György)

A Somogy megyei gyékényesi bányató.

Balatonmáriafürdő, 2019. március 20. A balatonmáriafürdői hajóállomás mólója a Balatonban 2019. március 20-án. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Varga György(Fotó: MTI/Varga György)

A balatonmáriafürdői hajóállomás mólója a Balatonban.

Gyékényes, 2019. március 19. Víz alatti zátony és egy horgászstég a Somogy megyei gyékényesi bányatóban 2019. március 19-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Varga György(Fotó: MTI/Varga György)

Víz alatti zátony és egy horgászstég a Somogy megyei gyékényesi bányatóban.

Szigetszentmiklós, 2019. március 17. Bányató Szigetszentmiklós közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Szigetszentmiklós közelében.

Murakeresztúr, 2019. március 21. A Mura kanyarulata Murakeresztúrnál 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Varga György(Fotó: MTI/Varga György)

A Mura kanyarulata Murakeresztúrnál.

Solymár, 2019. március 21. Bányató Solymár közelében 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Solymár közelében.

Szigetszentmiklós, 2019. március 17. Bányató Szigetszentmiklós közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Szigetszentmiklós közelében.

Solymár, 2019. március 21. Bányató Solymár közelében 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Solymár közelében.

Orfű, 2019. március 20. A Herman Ottó-tó Orfűn 2019. március 20-án. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Sóki Tamás(Fotó: MTI/Sóki Tamás)

A Herman Ottó-tó Orfűn.

Kakasd, 2019. március 21. Nádas a tóparton Kakasd közelében 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Sóki Tamás(Fotó: MTI/Sóki Tamás)

Nádas a tóparton Kakasd közelében.

Solymár,  2019. március 22. Bányató Solymár közelében 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Solymár közelében .

Sárospatak, 2019. március 22. A Megyer-hegyi tengerszem Sárospatak közelében 2019. március 11-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Megyer-hegyi tengerszem Sárospatak közelében.

Nagycsécs, 2019. március 22. A Sajó Nagycsécsnél 2019. március 19-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Sajó Nagycsécsnél.

Nyékládháza, 2019. március 22. Úszókotró hajó az István-tavon Nyékládháza közelében 2019. március 19-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Úszókotró hajó az István-tavon Nyékládháza közelében.

Pilisborosjenő, 2019. március 22. Bányató Pilisborosjenő közelében 2019. március 20-án. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Pilisborosjenő közelében.

Győr,  2019. március 22. Balról a Mosoni-Duna és a Rába találkozása Győr belvárosában 2019. március 21-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Krizsán Csaba(Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Balról a Mosoni-Duna és a Rába találkozása Győr belvárosában.

Délegyháza, 2019. március 22. Bányató Délegyháza közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányató Délegyháza közelében.

Délegyháza, 2019. március 22. Bányatavak Délegyháza közelében 2019. március 17-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Mohai Balázs(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Bányatavak Délegyháza közelében.

Tarcal, 2019. március 22. Bányató Tarcalnál 2019. március 11-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Bányató Tarcalnál.

Sárospatak, 2019. március 22. A Megyer-hegyi tengerszem Sárospatak közelében 2019. március 11-én. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI/Czeglédi Zsolt(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Megyer-hegyi tengerszem Sárospatak közelében.

szerző: hirado.hu
forrás: MTI

Hasonló hírek

Pascale Marthine Tayou Műanyag zsákok című alkotása Leidenben

info

Melyiket választanád?

Géza

A nap képe(i)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------