Hirmagazin.eu
Főoldal » Tarlóst alig, Puzsért jelentősen megbírságolta a választási bizottság
Belföldi hírek

Tarlóst alig, Puzsért jelentősen megbírságolta a választási bizottság

Egyik fővárosi főpolgármester-jelölt sem adta le időben az illetékes választási irodának az összes kiadott ajánlásgyűjtő ívet.

A legnagyobb bírságot Puzsér Róbert kapta, míg a legkisebbet Tarlós István.

Ugyan az ajánlásgyűjtési időszak lezárultával minden kiadott ívet vissza kellett volna szolgáltatni az illetékes választási irodának, ez egyik főpolgármester-jelöltnek sem sikerült maradéktalanul a megadott határidőig – derül ki a Fővárosi Választási Bizottság határozataiból.

Az egyéni jelöltek szeptember 9-ig gyűjthettek aláírásokat az önkormányzati választáson való elinduláshoz. Innentől kezdve pedig az összes ívet le kellett adniuk másnapig, ha pedig valaki ezt elmulasztotta – hiába volt üres az adott táblázat – bírságra számíthat.

A legkevesebbet a Fidesz-KDNP jelöltjének, Tarlós Istvánnak a stábja hibázott: 1500 felvett ívből csak egyet nem vittek vissza, amiért ezer forintos büntetést kapnak. A Munkáspárt főpolgármester-jelöltje, Thürmer Gyula ugyanígy egy papírral mulasztott az 1300-ból, a bírsága tehát ugyanekkora.

Berki Krisztián celeb főpolgármester-jelölt huszonhárom ívet nem adott le az 1250-ből, ami huszonháromezres bírságot jelent. Míg Karácsony Gergely összellenzéki induló a 9000 dokumentumból negyvenhárom ívvel mulasztott, így 43 ezer forintot kell majd fizetniük.

A legnagyobb bírságot Puzsér Róbertet jelölő egyesület, az Állampolgárok a Centrumban kapta: az 1500 ívből hetvennyolcat nem adtak vissza, ami 78 ezer forintos bírságot ért neki.

napi

 

Hasonló hírek

Vona ellen tüntettek volt jobbikosok

Edit

TANULSÁGOS! Beálltam egy éjszakára önkéntesnek a menekültellátásba

Edit

A fagyos Dunába vetette magát egy férfi az Árpád hídról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------