Image default
Belföldi hírek

Tarlós István helyre tette a zuglói parkolási rendszerben több száz milliós hiányt okozó Karácsonyt a Fővárosi Közgyűlésben – videó

Parázs vita zajlott a Fővárosi Közgyűlésben szerdán délelőtt többek között a parkolási botrány ügyében, Tarlós István többször oktatta ki a szerinte politikai haszonleső ellenzéket, akik a főpolgármester szavaival élve “futnak az események után”.

Kiderült, hogy az a leghangosabb, akinél több száz millió forintos hiányt okozott a parkolási rendszer rossz üzemeltetése, Karácsony Gergely zuglói polgármester azonban védekezés helyett támadással próbált kibújni a kellemetlen helyzetből.

A főpolgármester rámutatott, hogy például az MSZP által vezetett 13. kerületben közel két milliárdos haszonra tettek szert a parkolási rendszer gazdaságos üzemeltetése által, Karácsony azonban Zuglóban borzasztó állapotokat okozott, mégis ő próbálja kioktatni a többieket.

Több fideszes polgármester szólalt fel és mutatta fel saját kerületének pozitív mérlegét, melyre Karácsony Gergely nem tudott válaszolni, azonban hihetetlen módon ő beszélt átláthatóságról és igazságos parkolási rendszert követelt a főváros számára.

A több száz millió forintos zuglói parkolási veszteségre vonatkozó kérdésekre nem tudott válaszolni, elmondása szerint a számokkal jelenleg nem akar foglalkozni. Mindenesetre különösen érdekes a követelése, hiszen egyik kerület sem halmozott fel ilyen mértékű veszteséget, magabiztosság tekintetében tehát elvileg rendben van a zuglói polgármester, aki a baloldali ellenzék főpolgármester-jelöltje. Vajon esetleges regnálása alatt milyen szarvashibákkal és hozzá nem értéssel örvendeztetné meg a budapestieket, amikor a saját kerületében sem tud rendet tartani.

A közgyűlés ezen kívül több témával is foglalkozott, Tarlós István azzal vádolta az ellenzéket, hogy politikai kampányt csinálnak minden ügyből, melyek csak most fontosak nekik, és saját ötletként és kezdeményezésként próbálják eladni, amit a főpolgármester már jó ideje kitalált és próbál kezelni.

Íme a videó:

A videót készítette: Szabó Gergő és Ragács András

pestisracok

Hasonló hírek

Most márciusban nem lesz újabb Békemenet! Hogy miért nem.., itt vannak a részletek! Oszd meg!

Géza

Egész Magyarorszég megdöbbent! Élő adásban nácizta a Fideszt a Jobbikos képvielő! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg, tudja meg mindenki! Hirmagazin.eu

Géza

Lezárták az osztrák hatóságok az M1-est Hegyeshalomnál

Edit