Hirmagazin.eu
Főoldal » Tarlós István helyre tette a zuglói parkolási rendszerben több száz milliós hiányt okozó Karácsonyt a Fővárosi Közgyűlésben – videó
Belföldi hírek

Tarlós István helyre tette a zuglói parkolási rendszerben több száz milliós hiányt okozó Karácsonyt a Fővárosi Közgyűlésben – videó

Parázs vita zajlott a Fővárosi Közgyűlésben szerdán délelőtt többek között a parkolási botrány ügyében, Tarlós István többször oktatta ki a szerinte politikai haszonleső ellenzéket, akik a főpolgármester szavaival élve “futnak az események után”.

Kiderült, hogy az a leghangosabb, akinél több száz millió forintos hiányt okozott a parkolási rendszer rossz üzemeltetése, Karácsony Gergely zuglói polgármester azonban védekezés helyett támadással próbált kibújni a kellemetlen helyzetből.

A főpolgármester rámutatott, hogy például az MSZP által vezetett 13. kerületben közel két milliárdos haszonra tettek szert a parkolási rendszer gazdaságos üzemeltetése által, Karácsony azonban Zuglóban borzasztó állapotokat okozott, mégis ő próbálja kioktatni a többieket.

Több fideszes polgármester szólalt fel és mutatta fel saját kerületének pozitív mérlegét, melyre Karácsony Gergely nem tudott válaszolni, azonban hihetetlen módon ő beszélt átláthatóságról és igazságos parkolási rendszert követelt a főváros számára.

A több száz millió forintos zuglói parkolási veszteségre vonatkozó kérdésekre nem tudott válaszolni, elmondása szerint a számokkal jelenleg nem akar foglalkozni. Mindenesetre különösen érdekes a követelése, hiszen egyik kerület sem halmozott fel ilyen mértékű veszteséget, magabiztosság tekintetében tehát elvileg rendben van a zuglói polgármester, aki a baloldali ellenzék főpolgármester-jelöltje. Vajon esetleges regnálása alatt milyen szarvashibákkal és hozzá nem értéssel örvendeztetné meg a budapestieket, amikor a saját kerületében sem tud rendet tartani.

A közgyűlés ezen kívül több témával is foglalkozott, Tarlós István azzal vádolta az ellenzéket, hogy politikai kampányt csinálnak minden ügyből, melyek csak most fontosak nekik, és saját ötletként és kezdeményezésként próbálják eladni, amit a főpolgármester már jó ideje kitalált és próbál kezelni.

Íme a videó:

A videót készítette: Szabó Gergő és Ragács András

pestisracok

Hasonló hírek

Festékszóróval rongáltak meg a 70 év unokái című kiállítás fotóit

info

Szaúd-Arábiába és Katarba látogat az Országgyűlés elnöke

info

Forgalomkorlátozások lesznek Putyin miatt

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------