Image default
Bulvár

Tápai Szabináéknál teljes a boldogság: az egész család szerelmes a kis Millába

Budapest — Tápai Szabina (33) szerint Milla érkezésével lett tökéletes a harmónia és teljes a családjuk, Kucsera Gábor (36) és első közös fiuk, Beni (5) szinte minden túlzás nélkül szerelmes a kislányba.

– Beni mielőtt elmegy oviba, megpuszilgatja a húgát, és elmondja neki, hogy siet hozzá haza. Amikor pedig hazaér, az első útja Millához vezet, és újra megszeretgeti, imádja babusgatni, szülőként pedig ezt látni és átélni a legszebb érzés nekünk Gáborral – árulta el a Vasárnapi Blikknek a kézilabdázó, aki két és fél hónapja adott életet második gyermeküknek. Úgy érzi, utóbbi várandóssága alatt jobban vette az akadályokat.

– Nagyon nyugodt baba, lehet, ez annak is köszönhető, hogy ezt a terhességemet sokkal nyugodtabban viseltem, többet pihentem, mint Benivel. Csak akkor sír, ha álmos, éhes vagy ha a pocakja fáj, de azt meg kitornázzuk, szóval tényleg tündéri kis csajszi. Emellett nagyon barátságos, nem fél az emberektől, bárkivel elgagyarászik, így ha valahova megyek, nem okoz gondot, ha vinnem kell magammal – magyarázta Tápai Szabina. Szerinte kajakvilágbajnok férjét nem változtatta meg a második gyerek érkezése.

Tápai Szabináéknál teljes a boldogság az egész család szerelmes a kis Millába 1
Tápai Szabina második terhességét sokkal jobban viselte, szerinte ennek is öszönhető, hogy Milla nyugodt baba /Fotó: Pozsonyi Zita

– Tökéletes apuka volt Beninél is, rengeteget segített, és így van ez most is – jelentette ki. – Annyi a különbség talán, hogy Millánál egy picit bátortalanabb, óvatosabb volt az elején. Míg Benit rögtön bepelenkázta, addig Millát az első egy-két hétben nem merte, inkább rám bízta a feladatot. Ez persze már megváltozott, kellett egy kis idő, hogy összeszokjanak, de azóta óriási a szerelem.

Legszebb időszakát éli a két sportoló gyermekeikkel.

– Teljes a családi boldogságunk azzal, hogy most már itt van velünk Milla, két csaj, két fiú. A fiúknál óriási az összhang, ami most csúcsosodott ki, mert én főként Millával foglalkozom még, ők ketten oviba mennek, vásárolnak, játszanak – tette hozzá Szabina.

Nyoma sincsen a féltékenységnek

Kucsera Gábornak és Tápai Szabinának egy percig sem okozott fejtörést, hogy gyermekeik vajon jó testvérek lesznek-e. Benin nyomát sem látják a féltékenységnek, sőt.

– Millát már akkor nagyon várta és szerette, amikor még Szabina pocakjában volt, és ahogy megszületett, ez az érzés csak erősödött. Már a kórházban találkoztak, és az első pillanattól fogva nagy az összhang – mesélte korábban Kucsera Gábor.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Instagram

Hasonló hírek

Hófehér koporsóban temette el édesanyját Gáspár Győző

info

11 év után szakított a magyar nők kedvence!

Mazsi

Sajnáljuk, hogy Húsvétkor erről kell írni, de ez megint fontos: Janiczak szeretője lehetett a Borsodnádasdon meggyilkolt lány

Géza