Támogatási felhívás

Támogatási felhívás

 

Tájékoztató
leendő Partnereink, Partnereink részére,

a „Gyermekek – szülők közös rajz” pályázattal kapcsolatos felajánlásunk tárgyában:

A www.hirmagazin.eu online média és az üzemeltető Admincomp Webdesign Iroda Betéti Társaság a 2015. adóévi összes bevételét alapul véve, az adózott nyeresége 50%-át, azaz Ötven százalékát felajánlja a Budapest, XVIII. Kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény részére, az tárgyév (2015. év) alapján elkészült adóbevallását (2016. március) követően, 2016. április 1. napját követően legfeljebb 3 napon belül történő átutalással, a pályázatban eredményesen részt vett Budapest, XVIII. Kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Életjel Alapítványa részére!

A www.hirmagazin.eu online média és az üzemeltető Admincomp Webdesign Iroda Betéti Társaság jelentős (70%-os és 50%-os) éves akciókat felhasználva alakította ki hirdetési felületeinek díját azért, hogy meg tudja valósítani a nagyon fontos célt, valóban tudjon segíteni az értelmileg – és tanulásban akadályozott, valamint az autista gyermekekkel foglalkozó intézményeknek, akik a pályázatban részt vettek.

Tájékoztatjuk tehát leendő partnereinket, partnereinket és mindazokat a vállalkozókat, vállalkozásokat akik valóban segíteni szeretnének, hogy az akció időtartama 2015. december 31. napjáig áll fenn!

A hirdetési felületek konkrét díjairól, akciókról, a hirdetéssel kapcsolatos egyéb információkról a [email protected] e-mail címeken lehet érdeklődni!

Budapest, 2015. május 4.

Partneri üdvözlettel:

Admincomp Webdesign Iroda és
www.hirmagazin.eu online média

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------