Főoldal » Szeretettel köszöntük Téged, Drága Olvasónk!

Szeretettel köszöntük Téged, Drága Olvasónk!

info

Örülünk, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad sajtónak, hogy értesülhess minden Téged érintő lényeges kérdésről, cikkről, … információról!

Köszönjük azt is, hogy támogatod a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Szükség van a Te támogatásodra, hiszen nélküled, valószínű, nem tudnánk ilyen tartalmas híranyagot összeállítani!

Támogatgatsz minket egyszerűen szeretetből, szimpátiából, azonban lehetsz tulajdonostárs is a Hirmagazin.eu Online Médiában. Ehhez, amennyiben ez utóbbit szeretnéd választani, írj a [email protected] tulajdonosi e-mail címre, írj pár sort, küldd el a telefonszámodat, és a HIRMAGAZIN.EU tulajdonosa, felhív téged, felveszi veled a kapcsolatot, és meg tudtok beszélni minden lényeges kérdést!

.. Illetve.., támogathatsz minket egyszerűen, mint fentebb írtuk, szeretetből, szimpátiából, megelégedésből, vagy csupán azért, hogy részese lehess annak a nagyszerű munkának, amit szerény csapatunkkal fejtünk ki érted, a magyar olvasóközönségért, Magyarországért.

Médiánk teljesen független, nem elkötelezett. Híreinket igyekszünk objektív formába önteni.

Ebben a médiakörnyezetben egyre nehezebb olyan híranyagot összeállítani, amely egyöntetűen szolgálja minden magyar ember érdeklődési igényeinek kielégítését!

A Hirmagazin.eu Online Média nemzeti egységre törekszik!

Arra törekszünk, híreinkkel olyan környezetet szeretnénk kialakítani, hogy a magyar emberek, minden másságtól, identitástól függetlenül szeressék, tiszteljék, segítsék, pártolják egymást, és lehetőség szerint:

  • szűnjenek meg, vagy csökkenjenek a véleménykülönbségek, legalább a hazánkat érintő kérdésekben;
  • szűnjenek meg, vagy csökkenjenek a véleménykülönbségek legalább a jövőnket és gyermekeinket érintő kérdésekben;
  • szűnjenek meg, vagy csökkenjenek a véleménykülönbségek legalább abban, hogy szeressük, védjük a természetet, az élőlényeket, az állatokat;
  • szűnjenek meg, vagy csökkenjenek a véleménykülönbségek legalább abban, hogy tiszteljük és segítsük az időseket, óvjuk, neveljük és támogassuk a fiatalokat;

Ehhez a munkához kérünk fel Téged Drága Olvasónk, hogy légy ennek a munkának a részese, támogass minket akkora összeggel akár egyszer, akár havonta rendszeresen, amennyiről úgy gondolod, hogy adható e nemes célhoz!

Köszönjük Neked!

Hirmagazin.eu Online Média Főszerkesztősége