Főoldal » Tallós Rita döbbenetes okból tesz feljelentést az orvosi kamaránál
Bulvár

Tallós Rita döbbenetes okból tesz feljelentést az orvosi kamaránál

Tallós Rita feljelenti az orvosi kamaránál a László kórház ügyeletes orvosnőjét.

Tallós Rita azt állítja, hogy 5 órányi borzalmat kellett átélnie húgával és beteg unokaöccsével, akit koronavírus gyanújával küldtek az intézménybe.

„Vasárnap kora reggel ájultan találta otthon 27 éves unokaöcsémet a testvérem. A fiúnak magas láza volt, fájt a háta, alig volt magánál. Az anyja hívta az ügyeletet és a körzeti orvost, az utóbbi pedig – mivel az unokaöcsém most volt külföldön – azt javasolta a tünetek alapján, hogy menjenek azonnal a László kórházba gyorstesztet csináltatni„ – mondta Rita a Blikknek.

A családnak azt mondták, hogy gyorsteszt nem létezik, és a fiatalembert nem kísérheti be a rendelőbe az édesanyja. Mindezt Tallós szerint az orvos annyival indokolta, hogy „csak”. A színésznő állítja, csupán a zárójelentésből tudta meg, hogy ki az orvos, aki ellen panaszt akar tenni.

Végül Tallós unokaöccsét nem tartották bent, nem koronavírusos, viszont komoly influenzás, és a leletre még pár napot várni kell. A gond Tallós szerint nem is ez, hanem az empátia nélküli viselkedésmód, és nem hagyja annyiban, hogy ez mással ne fordulhasson elő.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Origó.hu

Hasonló hírek

Színészek, akik majdnem meghaltak forgatás közben

info

Vajon mit szólna ehhez most Somló Tamás?

Edit

Megszólalt a zaklató: Ezt mondta Pásztor Anna férjének

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------