Főoldal » Találtak egy kiscicát az utcán, hazavitték. 1 év után a macska teljesen átváltozott!
Állatvilág

Találtak egy kiscicát az utcán, hazavitték. 1 év után a macska teljesen átváltozott!

Valószínűleg mi sem cselekednénk másképp, ha az utcán sétálva egy nap megpillantanánk egy elhagyatott kiscicát, akinek a puszta tekintete azonnal összecsavarja a szívünket.

Így történt az, hogy egy nap egy család bevásárolni indult egy ismert szupermarketbe és a parkolóban pakolás közben egy macska nyávogásra lettek figyelmesek. Egy kiscica bújt a kocsijuk alá, akin látszott, hogy régóta nem evett semmit és otthona sincs.

Adtak hát neki enni és gondolkodás nélkül betették az egyik üres dobozba, ami a kocsi csomagtartójában hevert és hazavitték.

A gyerekeket otthon hatalmas meglepetés érte, amikor a szülők hazaérkeztek egy cuki kis szőrgombóccal. Azonnal a család kedvencévé vált.

Külön fekhelyet kapott, rengeteg játékot, finomabbnál finomabb ételeket, sőt, a gyerkőcök még az ágyukba is beengedték éjszaka.

Egy nap azonban a családfő egy nagyon érdekes dologra lett figyelmes.

A macska nőni kezdett, amivel nem is lett volna baj, hiszen természetes, viszont az átlagos macskánál már akkor sokkal nagyobb volt. Nőtt és nőtt, míg nem egyszer elvitték egy állatorvoshoz, aki megállapította, hogy egy nagyon ritka és különleges macska fajtával van dolguk.

Maine Coon az Egyesült Államok Maine tagállamának nemzeti macskája, különleges tulajdonságai miatt, eredetét tekintve meglepő és valószerűtlen elméletek és történetek láttak napvilágot, a genetikai képtelenségnek számító macska-mosómedve kereszteződéstől kezdve, Marie Antoinette cicájának kalandos utazásával bezárólag. A kandúrok tömege általában 8-9 kg, de elérhetik a 10-12 kg-os testtömeget is, a nőstények ennél kisebbek, általában 6-8 kg-ra nőnek.

tudasfaja.com

Hasonló hírek

64 km-t utazott vonattal a tűzijátéktól megijedt kutya

Géza

Kérődzők karanténban, borsos áron az útlevél

info

Ezek a szülők egyedül hagyták a babát a kutyával. Amikor visszajöttek, ezt találták! – VIDEÓ

Mazsi