Hirmagazin.eu
Főoldal » Találtak egy kiscicát az utcán, hazavitték. 1 év után a macska teljesen átváltozott!
Állatvilág

Találtak egy kiscicát az utcán, hazavitték. 1 év után a macska teljesen átváltozott!

Valószínűleg mi sem cselekednénk másképp, ha az utcán sétálva egy nap megpillantanánk egy elhagyatott kiscicát, akinek a puszta tekintete azonnal összecsavarja a szívünket.

Így történt az, hogy egy nap egy család bevásárolni indult egy ismert szupermarketbe és a parkolóban pakolás közben egy macska nyávogásra lettek figyelmesek. Egy kiscica bújt a kocsijuk alá, akin látszott, hogy régóta nem evett semmit és otthona sincs.

Adtak hát neki enni és gondolkodás nélkül betették az egyik üres dobozba, ami a kocsi csomagtartójában hevert és hazavitték.

A gyerekeket otthon hatalmas meglepetés érte, amikor a szülők hazaérkeztek egy cuki kis szőrgombóccal. Azonnal a család kedvencévé vált.

Külön fekhelyet kapott, rengeteg játékot, finomabbnál finomabb ételeket, sőt, a gyerkőcök még az ágyukba is beengedték éjszaka.

Egy nap azonban a családfő egy nagyon érdekes dologra lett figyelmes.

A macska nőni kezdett, amivel nem is lett volna baj, hiszen természetes, viszont az átlagos macskánál már akkor sokkal nagyobb volt. Nőtt és nőtt, míg nem egyszer elvitték egy állatorvoshoz, aki megállapította, hogy egy nagyon ritka és különleges macska fajtával van dolguk.

Maine Coon az Egyesült Államok Maine tagállamának nemzeti macskája, különleges tulajdonságai miatt, eredetét tekintve meglepő és valószerűtlen elméletek és történetek láttak napvilágot, a genetikai képtelenségnek számító macska-mosómedve kereszteződéstől kezdve, Marie Antoinette cicájának kalandos utazásával bezárólag. A kandúrok tömege általában 8-9 kg, de elérhetik a 10-12 kg-os testtömeget is, a nőstények ennél kisebbek, általában 6-8 kg-ra nőnek.

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Az állat kommunikátorok bizonyítják, hogy lehetséges hallani kedvenceink gondolatait (Videók)

info

Egy macska beleesett a hiúz ketrecébe! Nézd meg mi történt ezután! – VIDEÓ

Mazsi

Ezt látni kell! Így élvezi a medencézést a nagy maci- videó

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------