Image default
Külföld

Talált egy gránátot a kertjében, majd miután az sípolni kezdett ráhasalt! Oszd meg!

A holland férfi a saját kertjében talált rá a második világháborús gránátra. Majd miután a gránát sípolni kezdett a férfi ráhasalt, majd értesítette a hatóságokat.

A férfi miután megtalálta a robbanóeszközt kertészkedés közben, elkezdett homokot szórni rá, aminek következtében a gránát egy sípoló hangot adott ki. Ezután a férfi ráfeküdt a az eszközre, hogy csillapítsa a robbanást, ha az esetleg felrobbanna. Közben előkapta a mobilját és értesítette a hatóságokat is.

Kép: iStock

A férfi három órán keresztül hasalt a gránáton, míg a kiérkező hatóságok száz embert evakuáltak a környékről. Szerencsére azonban nem történt tragédia. A hatóság emberei felemelték a férfit az eszközről, amelyről később kiderült, hogy ártalmatlan, de azt nem sikerült megállapítani, hogy miért kezdett el sípolni.

Kép: iStock

A férfit azonban kórházba kellett szállítani, mert a kihűlés tüneteit tapasztalták rajta. A hatóság emberei figyelmeztettek mindenkit, hogy ha régi robbanótestet találnak semmiképpen se nyúljanak hozzá, pláne ne feküdjenek rá. Az ilyen esetekben jobb ha tisztes távolságba kerülünk a szerkezettől.

Forrás: noizz.hu

Hasonló hírek

Megölték a 2015-ös párizsi terrortámadások egyik fő szervezőjét

Géza

Csoportos erőszakot követtek el muszlim bevándorlók, a rendőrséget nem érdekelte

Edit

Gyilkos felhőszakadás Ammánban (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------