Hirmagazin.eu
Főoldal » Talált egy gránátot a kertjében, majd miután az sípolni kezdett ráhasalt! Oszd meg!
Külföld

Talált egy gránátot a kertjében, majd miután az sípolni kezdett ráhasalt! Oszd meg!

A holland férfi a saját kertjében talált rá a második világháborús gránátra. Majd miután a gránát sípolni kezdett a férfi ráhasalt, majd értesítette a hatóságokat.

A férfi miután megtalálta a robbanóeszközt kertészkedés közben, elkezdett homokot szórni rá, aminek következtében a gránát egy sípoló hangot adott ki. Ezután a férfi ráfeküdt a az eszközre, hogy csillapítsa a robbanást, ha az esetleg felrobbanna. Közben előkapta a mobilját és értesítette a hatóságokat is.

Kép: iStock

A férfi három órán keresztül hasalt a gránáton, míg a kiérkező hatóságok száz embert evakuáltak a környékről. Szerencsére azonban nem történt tragédia. A hatóság emberei felemelték a férfit az eszközről, amelyről később kiderült, hogy ártalmatlan, de azt nem sikerült megállapítani, hogy miért kezdett el sípolni.

Kép: iStock

A férfit azonban kórházba kellett szállítani, mert a kihűlés tüneteit tapasztalták rajta. A hatóság emberei figyelmeztettek mindenkit, hogy ha régi robbanótestet találnak semmiképpen se nyúljanak hozzá, pláne ne feküdjenek rá. Az ilyen esetekben jobb ha tisztes távolságba kerülünk a szerkezettől.

Forrás: noizz.hu

Hasonló hírek

Pedofil svéd nők szexért osztottak ételt

Mazsi

Több országot magával ránthat a meggyengült német gazdaság

Géza

Bizarr videó terjed az interneten: a migránsok háborűra készülnek Európa ellen (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------