Hirmagazin.eu
Főoldal » Takarodj innen, rád verek olyat, hogy [email protected]” Így fenyegette a tv operatőrét Márki-Zay Péter egyik szimpatizánsa! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Takarodj innen, rád verek olyat, hogy [email protected]” Így fenyegette a tv operatőrét Márki-Zay Péter egyik szimpatizánsa! Oszd meg!

Egyre erőszakosabbak a “békés ellenzékiek”

Veréssel fenyegette meg az ECHO TV operatőrét Márki-Zay Péter egyik szimpatizánsa Hódmezővásárhelyen, egy közterületen tartott sajtótájékoztatón. A sajtótájékoztatót a helyi Fidesz azért hívta össze, mert szerintük a város önkormányzata egy szocialista politikus lányának áron alul, jogszerűtlenül adott el egy önkormányzati lakást.

Erről Hegedűs Zoltán és Cseri Tamás ma délután tartott sajtótájékoztatót, amit a Márki-Zay Péter vezette összegyűlt tömeg megzavart. A társaság agresszíven lépett fel, több újságírót verbálisan inzultáltak, az Echo TV operatőrét pedig meg is rángatták!

A helyi Fidesz szerint ez a helyzet:

Hamis aláírásra utaló jelek Nagy Ernő lakásbotrányában – feljelentés-kiegészítést tesz a Fidesz

Le kell mondania a Lakásügyi Tanácsadó Testület (LTT) elnöki posztjáról és önkormányzati képviselői mandátumáról Nagy Ernőnek (MSZP), akinek a lánya titokban, a jogszabályokat megsértve és áron alul vásárolt meg egy hódmezővásárhelyi önkormányzati lakást – közölte Cseri Tamás (Fidesz-KDNP) képviselő vasárnap az alföldi városban.

A politikus sajtótájékoztatóján – melyet Márki-Zay Péter (független) polgármester támogatói többször is közbekiabálásokkal zavartak meg – felidézte, a városházáról kikért dokumentumok alapján bebizonyosodott, az önkormányzati bérlakásokról döntő LTT-t irányító

MSZP-s képviselő lányának tavaly december 17-én a helyi rendelettel ellentétesen hosszabbították meg bérleti jogviszonyát, majd négy nappal később összesen 40 százalék kedvezménnyel vásárolta meg az ingatlant, anélkül hogy az ehhez szükséges közgyűlési döntés megszületett volna.

Cseri Tamás közölte, az ügyben feljelentést tettek. A rendőrségnek azt is ki kell vizsgálnia, miért különbözik szemmel láthatóan a képviselő lányának aláírása az eredeti bérleti jog iránt benyújtott kérelmen és az összes többi iraton – tette hozzá.

A Kossuth téri sajtótájékoztatón Márki-Zay Péter és Nagy Ernő, valamint Kis Andrea szocialista alpolgármester is megjelent. Őket egy elég 30-40 fős, hangos, láthatóan ebből a célból összecsődített csapat követte, akik sípolással és bekiabálással zavarták meg a képviselők mondandóját.

Cseri Tamás erre úgy reagált: érdemes megfigyelni, hogy Márki-Zay nem határolódik el a történtektől, hanem épp ellenkezőleg, mentegeti a szocialista korrupciót, Nagy Ernőnek pedig rendkívül szerencsétlen az elhunyt polgármesterre, Almási Istvánra mutogatni.

A sajtótájékoztatón megjelent tömegből egyébként sugárzott az agresszió. Több újságírót verbálisan inzultáltak, sőt, az Echo TV operatőrét meg is rángatták.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Szívszorító: banános dobozban hagyott magára a hidegben 8 kiskutyát a könyörtelen gazdi

Géza

Bilincs Valentin-napra (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Három év börtönt kapott a Czeglédy-ügy három vádlottja

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!