Főoldal » Takarítanak a japánok Párizsban
Életmód hírek

Takarítanak a japánok Párizsban

Japán utazásszervezők egy csoportja most úgy döntött, kitakarítja Párizs kultikus helyszíneit, hogy ezzel csábítsák honfitársaikat a nem éppen tisztaságáról híres francia fővárosba.
Takarítanak a japánok Párizsban

Évente nagyjából hatszázezer japán turista érkezik a francia fővárosba. A terrortámadások óta azonban megcsappant a Párizsba látogatók száma. Ezen akarnak változtatni, azzal, hogy megtisztítják a francia főváros híres helyeit. A vállalkozást a Paris Tourism Association (Párizsi Turisztikai Egyesület) kezdeményezte.

A csoport kilenc japán utazásszervezőből és a Japan Airlinesból áll. Most a csapat kipucolja a Trocadéro-kerteket a Szajna jobb partján, és még japán cseresznyefákat is ültetnek a kedvelt turistahelyszínekre. Nem ez az első eset, hogy japánok kezdeményezik a francia főváros tisztábbá, vonzóbbá tételét – adta hírül a The Local.

A Green Bird japán környezetvédő szervezet 2007 óta szervez takarítóakciókat Párizs leglátogatottabb turistahelyein, például a Champs Élysées-n és az Eiffel-torony környékén.

 

Forrás: világszám

Hasonló hírek

Hogy lesz perfüggőség a válásból?

info

A vajbabtól a sárgaborsóig – elindították a Hüvelyesek Nemzetközi Évét

Edit

Ezek a közös kassza előnyei és hátrányai

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------