Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Szülők figyelem: Furgonnal akarják elcsalni a magyar gyerekeket

Több településről érkezett bejelentés, miszerint idegenek szólítják le a gyerekeket, akiknek autós fuvart ajánlottak. Már a rendőrségnek is jelentették az esetet!

Az elmúlt napokban többen is arra panaszkodtak, hogy egy autóba próbáltak gyerekeket csalogatni iskolák környékéről, az egyik ilyen eset Győr mellett történt.

“Délután fél 4-kor a kisbácsai Tulipános általános iskolából haza induló, az iskola mellett buszra váró kisdiák mellett megállt egy ismeretlen autó. A benne ülő férfi a gyereket megszólította, kérte, hogy szálljon az autójába! Arra hivatkozott, hogy anyukája küldte őt, hogy vigye haza. Csokoládéval is kínálta. A kisdiák szerencsére nemet mondott, az iskola pedig jelentette az esetet a rendőrségnek”

– tájékoztatott a Bácsa Polgárőr Egyesület.

A Ripost megtudta, hogy a magyarlakta Felsőpatonyban is hasonló történt: ismeretlenek szólítottak le általános iskolásokat és felajánlották nekik, hogy hazaviszik őket egy fekete furgonnal. Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője megerősítette az értesülést, majd hozzátette, intenzíven foglalkoznak a bejelentéssel, és együttműködnek a helyi iskola vezetőségével.

Azt javasoljuk, hogy a gyerekek nagyobb csoportokban mozogjanak, a kisebb gyerekeket pedig kísérjék a szülők. A családtagok minden esetben figyeljenek oda rá, hogy a gyerekek kivel és hol töltik a szabadidejüket

– hangsúlyozta a szóvivő, majd hozzátette, minden gyanús esetet jelentsenek a rendőrségen a szülők!

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

10 jel ami azt bizonyítja, hogy cukorfüggő vagy! Ha rád is igazak ezek, azonnal változtass!

Mazsi

Összefoglaljuk, hogy mit szabad, mi tilos és mi zár be…

Géza

Evans Victoria nyerte a 2020-as Magyar Sommelier Bajnokságot

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------