Hirmagazin.eu
Főoldal » Sztárok az utasok között: légiutas-kísérők mesélnek
Bulvár

Sztárok az utasok között: légiutas-kísérők mesélnek

Olyan sztorikat mondtak el Arnold Schwarzeneggerről, az Aerosmith-ről vagy Nicholas Cage-ről, amit talán nem is gondoltunk volna róluk.

Bármit is gondoltok, nem minden sztár röpköd magángéppel szerte a világban, úgyhogy nem véletlen, hogy a légi utaskísérők azok közé tartoznak, akik a legtöbbször találkoznak híres emberekkel. Akad is pár izgalmas, vicces vagy éppen érdekes történet, amit híres sztárokról osztottak meg. Következzen ebből néhány.

Az első történetben rögtön Arnold Schwarzenegger szerepel:

„Éjszaka repültünk Chicagoba, Arnold Schwarzenegger pedig fel-alá mászkált a gépen. Éppen akkoriban jelent meg róla egy kép a Time magazinban, ahol a teste be volt olajozva és dagadtak az izmai. Azt mondtam neki, hogy ruhában sokkal kisebbnek tűnik a képhez képest, mire azt válaszolta, látnom kellene a legnagyobb izmát. Faképnél hagytam.”

Egy másik stewardess az Aerosmith-szel utazott egyszer, amikor is az együttes elég jól érezte magát, és sokat nevettek. A hölgy csak megerősíteni tudja, hogy Steve nyelve hatalmas, talán a legnagyobb, amit valaha életében látott. És ha már híres együtteseknél tartunk, volt, akit tényleg megijesztettek:

Gene Simmons és a KISS együttes Sydney-ből Los Angelesbe repültek, de nagyon nagy késésben voltunk. Paul Stanley éppen a családjáról mutogatott képeket, közben pedig Gene Simmons a legfiatalabb kolléganőnk után ment a gép végébe, aki éppen a pihenőjére ment. Nem kicsit ijedt meg, amikor hátranézett.Voltak, akik bizony ennél tovább mentek. A Simon and Garfunkelből például Art Garfunkel, aki napközbeni járaton igénybe vette barátnőjével a mosdót. Amikor kijöttek, mindenki éljenzett, mire ő elvett egy sört, felrázta, és szétlocsolta. Nos, valaki ezt is megengedheti magának.

Talán ez még könnyebben megbocsátható, mint Nicolas Cage esete, aki a stewardess szeme láttára lerohant a gépről, és közben nekilökött egy nőt a falnak, majd továbbment, mintha semmi nem történt volna. Nem csoda, hogy ezek után elég nagy bunkónak tartották.

Persze kedves emlékek is vannak. Például amikor Frank Sinatra Jr. és egy ötvenfős baptista kórus olyan géppel repült, amin volt egy szintetizátor. Vallásos dalokat énekeltek végig, az utasok pedig bekapcsolódtak a műsorba.

Szintén aranyos, hogy amikor Jacqueline Bisset, a gyönyörű francia színésznő is rajta volt egy gépen, amiről a nagy késés miatt mindenkit leszállítottak, ő maradhatott.

A stewardess szerint a pilóta a következő mondatot fűzte ahhoz, miért engedjék az alvó színésznőt a helyén maradni: „Csak bámulni fogom.”

forrás: Insider

Hasonló hírek

Lányok, ezt buktátok! Ő Zac Efron új barátnője

Mazsi

Zacher Gábort meghívták a Mokkába, és az volt az első kérdése, hogy ezt ki a [email protected] találta ki

Géza

“Hát ennyi” – 11 hónap után szakított MC Hawer és 33 évvel fiatalabb barátnője

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------