Hirmagazin.eu
Tudástár - minden érdekesség

Sztárok, akiket az illuminátusok tettek el láb alól?

Sokan úgy vélik, hogy az illuminátusok szervezetei világuralomra törekednek, mint ahogy az emberiség szenvedéseit is ők okozták, s okozzák máig is.

Sztárok, akiket az illuminátusok tettek el láb alól
Az illuminátus rend kezdetben csak pár tagot számlált, ám nem telt bele sok idő és a rend komoly „fejlődésnek” indult. Tagjai a szabadkőműves páholyokba is beléptek, illetve onnan vettek fel erre érdemesnek tartott szabadkőműveseket.

 Sokan úgy vélik, hogy az illuminátusok szervezetei titokban tovább élnek és még ma is világuralomra törekednek, mint ahogy az emberiség szenvedéseit is ők okozták, s okozzák máig is.

Hogy mi a teljes igazság, azt persze mi sem tudjuk, de találtunk egy érdekes összeállítást, azokról a hírességekről, akiknek meggyilkolásával sokan az illuminátusokat vádolják, és ezt most megosztjuk veletek is.

Whitney Houston

Állítólag ő is a rend tagja volt, és 2012-ben járt le a szerződése – abban az évben, amikor váratlanul holtan találták a fürdőszobájában, kokain-túladagolás végzett vele.

Whitney Houston

John F. Kennedy

Azt mondják, szinte az Egyesült Államok minden elnöke kapcsolatba kerül az illiminátusokkal, de vannak köztük, akik egy idő után ellenszegülnek. Egyesek szerint ilyen volt John F. Kennedy is, aki belefáradt a társaság követeléseibe, és nemet mondott. 1963. november 22-én merénylet áldozat lett. Ez pedig már történelem.

John F. Kennedy

Michael Jackson

Mielőtt 2009-ben elhunyt volna, a világsztár beszélt az illuminátusok rendjének kényszeres ellenőrzési vágyáról, és arról, hogy meg akarják őt ölni. Tény, hogy 2009 júniusában, nem sokkal teltházasnak ígérkező londoni visszatérő koncertje előtt a sztár tényleg nem volt többé…

Michael Jackson

Tupac Shakur

A népszerű rapper egyesek szerint már húszas évei elején eladta a lelkét az ördögnek, és egyre népszerűbb is lett, de mivel az ő gondolatai és szövegei nem találtak közös nevezőre az illuminátusokéival, távoznia kellett, örökre.

Tupac Shakur

Martin Luther King Jr.

1968 áprilisában meggyilkolták – egyesek szerint azért kellett meghalnia, mert szót emelt az ellen, hogy bizonyos vállalatok hasznot húznak a vietnami háborúból.

Martin Luther King Jr.

Abraham Lincoln

Valamivel több mint 100 évvel korábban Abraham Lincoln is hasonló okok miatt végezte be földi pályafutását: ő az ellen emelt szót, hogy egyes vállalatok veszélyeztetik a déli államok szövetségét. És persze volt, akiknek ez nem tetszett – állítólag az illuminátusoknak sem, sőt, azt mondják, ezzel azonnali célponttá vált számukra, akit 1865 áprilisában likvidáltak.

Abraham Lincoln

Forrás: tudnodkell

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

 

 

Hasonló hírek

Káposztaságok, amit még Jacqueline Kennedy Onassis is gyűjtött

info

5 titkos szoba a nagyvilágból

Edit

Nagyon jó hír érkezett! Akár 200 forintra csökkenhet hamarosan a benzin literenkénti ára

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian