Hirmagazin.eu
Főoldal » Sztárhősök, a valóság hősei! Sztárok, akik már mentettek életet!
Bulvár

Sztárhősök, a valóság hősei! Sztárok, akik már mentettek életet!

Tehetségesek, vonzók és mérhetetlenül gazdagok. Bár legtöbbször csak a vörös szőnyeg mellől csodálhatjuk őket, számos világsztár szeret “elvegyülni” a hétköznapokban.

Sokan elfelejtik, hogy ők is emberek, azonban sokan vannak azok, akik ha kell, nem restek a segítségünkre sietni.

Összeállításunkban öt olyan színészt mutatunk be, akik vészhelyzetben sem estek pánikba, ennek köszönhetően pedig életet mentettek.

Tom Cruise

A háromszoros Golden Globe-díjas színész nevéhez több nemes tett is társul. 1996-ban egy nyaralás alkalmával segített egy bajba jutott családon, akik vitorlázás közben szenvedtek balesetet: a hajójuk felborult, majd lángra lobbant a parttól nem messze. A sztár azonnal cselekedett, így szerencsére nem történt tragédia. Pár évvel később szemtanúja volt egy közúti balesetnek, melyben egy 23 éves nő szenvedett súlyos sérüléseket.

Forrás: AFP

Cruise a lánnyal maradt, sőt még a kórházba is bement vele, ahol fizette a mintegy hétezer dollár körüli orvosi ellátást.  1998-ban újra “megmentette” a világot. A szomszédjában lakó idős asszonyt kirabolták, ám a színész nem hagyta annyiban a dolgot: a testőrével a rablók után eredt, és visszaszerezte az ellopott tárgyakat.

Patrick Dempsey

A sármos sztárt elsősorban a Grace klinika című tévésorozatból ismerhetjük, amelyben dr. Derek Shepherd idegsebészt alakította. A színész 2012-ben viselkedett igazi hősként, amikor megmentette egy 17 éves fiú életét. Weston Masset éppen hazafelé tartott, amikor elveszítette az irányítást az autója felett, és egy fának csapódott. A színész a helyszínen volt, így azonnal a sérült segítségére sietett.

Forrás: AFP

Egy tűzoltó készülék, valamint egy emelőrúd segítségével biztonságba helyezte Masset, majd addig beszélt hozzá, amíg a légimentők meg nem érkeztek. “Roppant megnyugtató volt a hangja. Soha nem felejtem el, amit értem tett” – nyilatkozta pár héttel később a fiú.

Arnold Schwarzenegger

A 69 éves, Golden Globe-díjas, osztrák származású sztárt nem véletlenül imádják annyian. A tehetsége mellett roppant kedvesen viselkedik a rajongókkal, sőt egynek az életét is megmentette. 2004-ben éppen Hawaii egyik mesés partján nyaralt a családjával, amikor egy sokkos állapotban lévő turistát pillantott meg. A férfi éppen megmártózott az óceánban, amikor egy kisebb roham miatt begörcsölt a lába, és fulladozni kezdett.

Forrás: AFP

Schwarzenegger nem esett pánikba: beúszott a 200 méterre lévő, deszkájába kapaszkodó férfihoz, majd a partra segítette.  A világsztár gyermekei bizonyára roppant büszkék az édesapjukra ezért a nemes tettéért.

Mila Kunis

A jelenleg várandós, ukrán származású színésznő 2012-ben bizonyította be, hogy ő bizony nem esik kétségbe egy-egy ijesztő helyzetben. A 33 éves édesanya házában éppen felújítás zajlott, amikor az egyik munkás rosszul lett.

Forrás: AFP

A férfi súlyos rohamot kapott, amelynek következtében elharapta a saját nyelvét. Mindenki halálra rémült, kivéve Kunist, aki azonnal cselekedett: oldalára fordította a férfit, majd egy barátjával közösen kitámasztották a száját. A bajba jutott munkás ekkor már köhögött és fulladozott, így ha nem teszik ezt vele, valószínűleg lenyeli a saját nyelvét, és megfullad. A mentősök hamar a helyszínre érkeztek, és megdicsérték a színésznőt bátor cselekedetéért.

Gerard Butler

A 46 éves sztár évekkel ezelőtt még egy kitüntetést is kapott hősies viselkedéséért. 1997-ben egy 14 éves fiú életét mentette meg, amikor a gyerek egy skóciai folyóba esett. Gerard éppen a családjával kirándult, amikor meghallotta, hogy valaki segítségért kiabál. A színész azonnal a partra szaladt, ahol a fiú egyik barátját találta.

Forrás: AFP

A skót világsztár egy percig sem gondolkozott, azonnal a vízbe vetette magát, és megmentette a tinédzsert.  Az eset után kitüntetést és egy elismerő oklevelet is kapott a város polgármesterétől. “Nem nevezném magam hősnek. Csak segítettem egy bajba jutott fiún” – mondta pár hónappal később a színész.

Hasonló hírek

Újabb ruhátlan fotó borzolja a kedélyeket

info

Leolvadt az énekesnő arcáról a mosoly ettől a kérdéstől

info

Harry herceg csúnyán átverte Erzsébet királynőt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!