Hirmagazin.eu
Főoldal » “Szörnyű volt nézni a szenvedését” – szívszorító vallomást tett a rákos kislány édesanyja
Életmód hírek

“Szörnyű volt nézni a szenvedését” – szívszorító vallomást tett a rákos kislány édesanyja

Hihetetlen szenvedésen van túl a 9 éves kislány, többször is meg kellett küzdenie a rákkal.

A kilenc éves kislány szörnyű öt évet tudhat maga mögött, ugyanis ez idő alatt ötször újult ki a leukémiája. A kislány végig erős maradt, annak ellenére, hogy minden egyes alkalommal csökkent az életben maradási esélye.

Az akut limfoid leukémiás Ali Herbert az utah-i Brighamban él családjával. Először 2015 februárjában diagnosztizálták csontvelőrákkal, amikor még csupán 4 éves volt. Az édesanyja vette észre gyermeke folytonos fáradékonyságát és sápadtságát. A szülőket, akiknek összesen hat gyermekük van, szíven ütötte, hogy Ali leukémiás lett.

Az első rákja után két és fél éven keresztül járt kemoterápiás kezelésre, ugyanis orvosai azt gondolták, azzal majd kordában tudják tartani a betegséget. Ekkor még a kislány nagyrészt otthonában maradhatott családjával. A kezelések mellett rendszeres vérvizsgálatokra is kellett járniuk, hogy megbizonyosodjanak: a rák teljesen eltűnik-e a kicsi szervezetéből.

„Nagyon sok megpróbáltatáson mentünk át. Szörnyű volt nézni, ahogy Ali annyira szenved, úgy éreztem, hogy megfulladok a tehetetlenségtől. S csak egyik hullám követte a másikat”nyilatkozta a brit Metronak a 33 éves édesanya, Heather.

Mikor másodszor kiderült, hogy rákos lett a kislány, az még jobban megviselte a családot, mint először. Mikor újra és újra tisztának nyilvánították, csupán pár hónapra lélegezhettek fel, míg meg nem kapták a következő szörnyű hírt. Mivel Ali szervezetét többször is megtámadta a rák, ezért több fajta kezelést is kipróbáltak rajta az orvosok: kapott csontvelőkezelést és sejtterápiát is.

Az orvosok mindig küzdöttek, hogy Ali végre képes legyen legyőzni a rákot. A legerősebb kislányként beszéltek róla, akit csak ismernek.

 

„Nagyon nehéz volt nekünk végignézni a küzdelmét, és csak imádkozni és reménykedni tudtam, hogy most végleg legyőzzük a betegséget. Mindig azt gondoltam, Ali nem tudná még egyszer végigcsinálni” – mondta az édesanya.

Tavaly nyáron olyannyira legyengült, hogy az orvosok tanácsára felhívta a szüleit, hogy elbúcsúzhasson tőlük. Ám később mégis rácáfolt saját esélyeire, és újra kilábalt a rákból.

Legutóbb idén márciusban állapították meg, hogy Ali immár ötödszörre is legyőzte a rákot. A családja azóta is folyamatos kivizsgálásokra viszi, és nagyon remélik, hogy nem fognak a jövőben egy újabb, hatodik rossz hírt is hallani.
Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nő vagy! Írta: Kovács Karolina

Géza

A reinkarnáció élménye 70 dollárért (+Videó)

info

Módosul az OKJ – Ezeket feltétlenül tudnia kell, ha szakmát tanulna: lista a szakmákkal, tudnivalók, részletek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------