Hirmagazin.eu
Főoldal » Szőrnyű tragédia – szexuális erőszak áldozata lett egy 25 éves magyar egyetemista lány hétfő éjjel Budapesten! A szomáliai migránst rendőreink fél nap alatt elfogták – videó! (18+)
18+

Szőrnyű tragédia – szexuális erőszak áldozata lett egy 25 éves magyar egyetemista lány hétfő éjjel Budapesten! A szomáliai migránst rendőreink fél nap alatt elfogták – videó! (18+)

Úgy tudni, hamis adatokkal jutott az oltalmazotti státuszhoz a 30 éves férfi.

Felfoghatatlan szörnyűség történt a főváros kellős közepén hétfő éjjel. Egy 30 éves, menekültügyi oltalom alatt álló szomáliai férfi megerőszakolt egy 25 éves magyar diáklányt a Kéthly Anna téren.

Az áldozat este még boldogan ünnepelte barátnője sikeres államvizsgáját a bulinegyed egyik népszerű szorakozóhelyén, ahol megismerkedtek két férfival. Hajnalban a lányok nem együtt indultak el haza, a későbbi áldozatnak új ismerőse felajánlotta, hogy elkíséri.

A police.hu beszámolója szerint a férfi a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta a lányt azzal az indokkal, hogy elszív egy füves cigit. A parkban a férfi szexuálisan közeledett a lány felé, aki ezt egyértelműen elutasította. A férfi ekkor erőszakossá vált, a lányt többször megütötte, a száját befogta és megerőszakolta, majd a lány telefonját is elvette.

A Blikk információi szerint a kétségbeesett nő megpróbált védekezni, támadója azonban olyan erőfölényben volt, hogy a törékeny lánynak esélye sem volt ellene.

A nő sikoltozására egy amerikai férfi figyelt fel, aki a segítségére sietett, de a szomáliai férfi az amerikaira is rátámadt, többször megütötte, megrúgta. A szomáliai a dulakodás után elfutott.

– Én már sötétedés után nem is merek lemenni az utcára, mert olyan kétes alakok járnak felénk – mondta Ilona, aki a park közelében él több évtizede. – Az ordibálás, a rohangálás és a randalírozás mindennapos éjszaka, ezért az itt lakóknak már fel sem tűnhetett, hogy ez a szegény lány segítségért ordibál – kesergett az idős asszony.

A rendőröket az amerikai férfi értesítette a történtekről. A zsaruk alig fél nappal a bűncselekmény elkövetése után a Teleki téren elfogták a tettest. A nyomozók a 30 éves férfit szexuális erőszak, kifosztás és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, valamint kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Ripost megtalálta az áldozatot, aki kerülni szeretné a nyilvánosságot. A környezetéből azonban megtudták: nagyon megbánta, hogy ennyire megbízott egy idegenben, most már tudja, hogy a szórakozóhelyről semmiképp sem lett volna szabad egyedül továbbmennie a külföldi férfival. Az origo.hu szerint a szomáliai férfi hamis papírokkal jutott az úgy nevezett oltalmazotti státuszhoz Magyarországon.

Ki az oltalmazott?

Oltalmazotti státuszt olyan személy kaphat, aki nem felel meg a menekültkénti elismerés feltételeinek, de hazájába visszatérve őt súlyos sérelem, halálbüntetés, kínzás, megkülönböztetés nélküli erőszak eredményeként életének vagy testi épségének súlyos fenyegetettsége állna fenn. Az oltalmazotti státusz feltételeinek fennállását háromévente felülvizsgálja a hatóság.

blikk, police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nézők közé hajtott egy autó a Tótkomlós ralin (videó) – 18+

Géza

A borzalmasnál is borzalmasabb, amit a képek mutatnak: minden autó porig égett az M5-ösön történt balesetben, hét áldozat (18+)

Géza

Gulyás: Veszélyhelyzet elrendelését javasolja a kormánynak az operatív törzs (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------