Főoldal » Szőrnyű tragédia – szexuális erőszak áldozata lett egy 25 éves magyar egyetemista lány hétfő éjjel Budapesten! A szomáliai migránst rendőreink fél nap alatt elfogták – videó! (18+)
18+

Szőrnyű tragédia – szexuális erőszak áldozata lett egy 25 éves magyar egyetemista lány hétfő éjjel Budapesten! A szomáliai migránst rendőreink fél nap alatt elfogták – videó! (18+)

Úgy tudni, hamis adatokkal jutott az oltalmazotti státuszhoz a 30 éves férfi.

Felfoghatatlan szörnyűség történt a főváros kellős közepén hétfő éjjel. Egy 30 éves, menekültügyi oltalom alatt álló szomáliai férfi megerőszakolt egy 25 éves magyar diáklányt a Kéthly Anna téren.

Az áldozat este még boldogan ünnepelte barátnője sikeres államvizsgáját a bulinegyed egyik népszerű szorakozóhelyén, ahol megismerkedtek két férfival. Hajnalban a lányok nem együtt indultak el haza, a későbbi áldozatnak új ismerőse felajánlotta, hogy elkíséri.

A police.hu beszámolója szerint a férfi a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta a lányt azzal az indokkal, hogy elszív egy füves cigit. A parkban a férfi szexuálisan közeledett a lány felé, aki ezt egyértelműen elutasította. A férfi ekkor erőszakossá vált, a lányt többször megütötte, a száját befogta és megerőszakolta, majd a lány telefonját is elvette.

A Blikk információi szerint a kétségbeesett nő megpróbált védekezni, támadója azonban olyan erőfölényben volt, hogy a törékeny lánynak esélye sem volt ellene.

A nő sikoltozására egy amerikai férfi figyelt fel, aki a segítségére sietett, de a szomáliai férfi az amerikaira is rátámadt, többször megütötte, megrúgta. A szomáliai a dulakodás után elfutott.

– Én már sötétedés után nem is merek lemenni az utcára, mert olyan kétes alakok járnak felénk – mondta Ilona, aki a park közelében él több évtizede. – Az ordibálás, a rohangálás és a randalírozás mindennapos éjszaka, ezért az itt lakóknak már fel sem tűnhetett, hogy ez a szegény lány segítségért ordibál – kesergett az idős asszony.

A rendőröket az amerikai férfi értesítette a történtekről. A zsaruk alig fél nappal a bűncselekmény elkövetése után a Teleki téren elfogták a tettest. A nyomozók a 30 éves férfit szexuális erőszak, kifosztás és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, valamint kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Ripost megtalálta az áldozatot, aki kerülni szeretné a nyilvánosságot. A környezetéből azonban megtudták: nagyon megbánta, hogy ennyire megbízott egy idegenben, most már tudja, hogy a szórakozóhelyről semmiképp sem lett volna szabad egyedül továbbmennie a külföldi férfival. Az origo.hu szerint a szomáliai férfi hamis papírokkal jutott az úgy nevezett oltalmazotti státuszhoz Magyarországon.

Ki az oltalmazott?

Oltalmazotti státuszt olyan személy kaphat, aki nem felel meg a menekültkénti elismerés feltételeinek, de hazájába visszatérve őt súlyos sérelem, halálbüntetés, kínzás, megkülönböztetés nélküli erőszak eredményeként életének vagy testi épségének súlyos fenyegetettsége állna fenn. Az oltalmazotti státusz feltételeinek fennállását háromévente felülvizsgálja a hatóság.

blikk, police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Megszólaltak a prostik: erre vágynak igazából a férfiak

Mazsi

Az elmúlt évek legbrutálisabb gyilkosságát követték el Borsodban (18+)

Géza

A pokol kapuja: a világot sokkoló felvételek jöttek Jemenből, ahol a könyörületet már csak páran ismerik.. +18

Géza