Hirmagazin.eu
Főoldal » Szörnyű tragédia Budapesten: a vacsorája miatt égett halálra egy férfi
Belföldi hírek

Szörnyű tragédia Budapesten: a vacsorája miatt égett halálra egy férfi

A tűzoltók hiába érkeztek ki a helyszínre, a lakásban elterjedő hatalmas füstben esély sem volt a túlélésre.

A tragikus esetre Budapesten, a 13. kerületben került sor. Az egyik lakásból kicsapó lángokat a szomszédok vették észre, akik azonnal riasztották a tűzoltókat. A szakemberek kiérkezésük után azonnal betörték a lakás ajtaját, odabent azonban már csak a férfi holttestét találták meg.

Az áldozat valószínűleg menekülni akart, de a hatalmas füst és a körülötte felcsapott lángok között nem tudott kijutni a levegőre.

“Az egyik kissrác, aki itt lakik kijött cigarettázni. Ő látta meg a füstöt, hogy ömlik ki a házból. Aztán zörögni és kiabálni kezdett. Azt nem tudom, hogy ő törte-e be az ajtót, de gyorsan telefonált a tűzoltóknak” – mesélte a történteket a Tények stábjának az egyik szomszéd.

Az első vizsgálatok szerint egy, a tűzhelyen maradt étel okozta a tragédiát. A lángoktól alig néhány méterre futnak a ház gázcsövei, ha ezek lángra kapnak a többi lakos is komoly veszélybe került volna.

“A 13. kerületi tűzoltókat riasztottuk, akik két egységgel percek alatt kiértek a helyszínre. Bajtársaim bementek a tűzzel érintett lakásba ekkor látták meg, hogy a földön egy eszméletlen ember fekszik. Őt azonnal kimentették majd átadták a mentőszolgálat részére. A tüzet eloltották.” – Részletezte az akciót Kolozsi Péter, az FKI helyettes szóvivője. Mint később kiderült, a kimentet férfit már nem tudták megmenteni.

Itt látható a Tények riportja az esetről!

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Tények

Hasonló hírek

Kettős mércét alkalmaz a Európai Bizottság Magyarországgal szemben

Géza

Terrorveszély esetén bevetnék a Magyar Honvédséget

Edit

Felveszi a kesztyűt a FIDESZ, ha durvul a kampány

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------