Image default
Belföldi hírek

Szörnyű tragédia Budapesten: a vacsorája miatt égett halálra egy férfi

A tűzoltók hiába érkeztek ki a helyszínre, a lakásban elterjedő hatalmas füstben esély sem volt a túlélésre.

A tragikus esetre Budapesten, a 13. kerületben került sor. Az egyik lakásból kicsapó lángokat a szomszédok vették észre, akik azonnal riasztották a tűzoltókat. A szakemberek kiérkezésük után azonnal betörték a lakás ajtaját, odabent azonban már csak a férfi holttestét találták meg.

Az áldozat valószínűleg menekülni akart, de a hatalmas füst és a körülötte felcsapott lángok között nem tudott kijutni a levegőre.

“Az egyik kissrác, aki itt lakik kijött cigarettázni. Ő látta meg a füstöt, hogy ömlik ki a házból. Aztán zörögni és kiabálni kezdett. Azt nem tudom, hogy ő törte-e be az ajtót, de gyorsan telefonált a tűzoltóknak” – mesélte a történteket a Tények stábjának az egyik szomszéd.

Az első vizsgálatok szerint egy, a tűzhelyen maradt étel okozta a tragédiát. A lángoktól alig néhány méterre futnak a ház gázcsövei, ha ezek lángra kapnak a többi lakos is komoly veszélybe került volna.

“A 13. kerületi tűzoltókat riasztottuk, akik két egységgel percek alatt kiértek a helyszínre. Bajtársaim bementek a tűzzel érintett lakásba ekkor látták meg, hogy a földön egy eszméletlen ember fekszik. Őt azonnal kimentették majd átadták a mentőszolgálat részére. A tüzet eloltották.” – Részletezte az akciót Kolozsi Péter, az FKI helyettes szóvivője. Mint később kiderült, a kimentet férfit már nem tudták megmenteni.

Itt látható a Tények riportja az esetről!

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Tények

Hasonló hírek

Érdektelenségbe fulladt az összellenzéki tüntetés

Géza

Újabb közösségi portálon vadásznak a gyerekekre a pedofilok

Mazsi

Letarolja a netet a nyíregyházi tűzoltók tánca – VIDEÓ

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------