Hirmagazin.eu
Főoldal » Szörnyű titkot rejtett ez a fotó, elsápadt a kétgyermekes anyuka
Tudástár - minden érdekesség

Szörnyű titkot rejtett ez a fotó, elsápadt a kétgyermekes anyuka

Él­mé­nyek­kel gaz­da­gon tért haza álom­nya­ra­lá­sá­ról, ám ami­kor vissza­nézte a fény­ké­pe­ket, szinte sok­kot ka­pott.

A 40 éves Mary Ryan élete egyik legjobb nyaralásának tartja a 2015-ös londoni vakációt, ám amikor visszanézte a Towerben készült képeket, meghűlt benne a vér.

A lányáról készült fotón ugyanis egy 15. századi ruhába öltöztetett kisfiú elmosódott alakja látható, akiről azt beszélik, hogy

a megkínzott, majd kegyetlenül megölt V. Edward herceg szelleme.

Szörnyű titkot rejtett ez a fotó, elsápadt a kétgyermekes anyuka
Fotó: Twitter

A 12 éves korában eltűnt fiúcskát utoljára a Tower területén látták 1483-ban, majd nyomtalanul eltűnt 9 éves öccsével. A történelem krónikái szerint hatalomra éhes nagybátyjuk, III. Edward kegyetlenül megölette őket, máskülönben az ifjabbik Edward lépett volna helyette a trónra.

Bár a gyilkosságot soha nem sikerült rábizonyítani, Thomas Moore történész váltig állítja, hogy a kisfiút kivégezték és a Tower területén temették el. Bármi is az igazság, a kétgyermekes anyuka biztos benne, hogy a nyughatatlanul bolyongó Edward tűnt fel a családi fotón.

“Először csak Kayleigh lányom tükörképét és a párom, Andrew kezét láttam a képen, ám ahogy jobban megnéztem a képet, észrevettem a kisfiút, akinek bőre egészen más árnyalatú. Sokkal haloványabb, biztos, hogy nem emberi”

– magyarázta feldúltan a Daily Starnak Mary, lánya pedig attól rettegett, hogy Edward szelleme a nyaralás után is kísérteni fogja.

“Andrew, a szerelmem világéletében szkeptikus volt, soha nem hitt a paranormális jelenségekben, a kísértethistóriákon pedig csak nevetett. Ám miután meglátta a fotót, ő is elbizonytalanodott”

– tette hozzá a kétgyermekes anyuka, aki bármennyire is élvezte a londoni vakációt, soha többé nem térne vissza az angol fővárosba.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Zombi rénszarvascsordáktól retteg Szibéria lakossága!

Mazsi

Hatalmas áttörés, ez lehet az új gyógyszer a rák ellen

Mazsi

Egy film alapján azonosították a Lockerbie-tragédia két gyanúsítottját

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------