Hirmagazin.eu
Főoldal » Szörnyű: súlyos balesetet szenvedett a Barátok közt sztárja
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szörnyű: súlyos balesetet szenvedett a Barátok közt sztárja

Aradi Balázs, a Barátok közt sztárja súlyos balesetet szenvedett, az orvosoknak köszönheti, hogy nem szenvedett maradandó sérülést.

A színészt még sohasem érte hasonló baleset, de ahogy meglátta sebét, tudta, hogy nagy a baj. Balázs elmondta, hogy éppen nagyon rohanós napja volt, mikor belerohant egy üvegajtóba. Hogy elkerülje a bajt, kezével próbálta hárítani az ütést, ennek eredménye pedig az lett, hogy a kezét vágta el az üveg. „Olyan mély seb volt a tenyeremen, hogy amikor azt megláttam, abban a pillanatban megszédültem, és nagyon meg is ijedtem, mert borzasztó látvány volt.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hahó. Az elmúlt pár napom nem volt egyszerű, sőt, kifejezetten nehézre sikeredett. Normál esetben nem szentelek ilyesminek posztot, pláne nem ilyen terjedelemben, mivel nem vagyok híve a túlzott önsajnálatnak. Igyekszem nem rabolni mások energiajat a saját problémáimmal. Szóval légyszi, ne egy siránkozó, panaszkodó hangvételű írásként fogjátok fel ezen sorokat😊 Elkerülhetetlen azonban, hogy valamilyen formában megosszam az elmúlt hétvége eseményeit, tekintve, hogy mindez kihat a családomra, a barátaimra, a munkámra (és az azzal együttjáró sajtójelenlétre), valamint a közvetlen, vagy épp közvetett ismerettségeimre. A lényeg, hogy szombat délelőtt egy szerencsétlen baleset során nagy lendülettel rohanva áttenyereltem egy váratlanul, előttem hirtelen becsukódó ajtó üvegablakán. Az üveg darabokra tört, én pedig nagyon csúnyán szétvágtam a tenyerem és a mutatóujjam. Idáig csak filmekben, vagy maszkmesterek munkájaként láttam hasonló sérüléseket. Rengeteg vér, sokkos állapot, ájulásközeli leizzadás. Szerencsére mellettem volt egy barátom, aki azonnal mentőt hívott, és segített elszorítani a vérzést. A kórházban már szüleim is velem voltak, akikre hálisten bármikor számíthatok bármiben (ez itt a szentimentális elérzékenyülés helye❤️). Altatásos műtétre volt szükség, az inakat és több ideget is össze kellett varrni. Óriási szerencsém van, most már az összes ujjamat tudom mozgatni valamennyire, de ahhoz, hogy a kezemet újra rendesen tudjam használni, jó pár hónapos regenerálódásra és fizikoterápiára lesz szükség. Természetesen az élet nem áll meg, a sorozatban ugyanúgy folytatom az eddigi munkám. Az, hogy ezt a készítők miképpen oldják meg, majd az adásokból fog kiderülni. Bár a következő hónapokban elsősorban a felépülésre kell koncentrálnom, továbbra is igyekszem mind a munkámban, mind a civil életemben ugyanúgy funkcionálni, mint idáig. Végezetül pedig annyit szeretnék mondani (bármennyire is sablonosan és közhelyesen is hangzik), hogy ha legközelebb idegesek vagytok, vagy épp siettek valahova, inkább vegyetek egy mély levegőt, és nyugodjatok meg. Túl rövid az élet ahhoz, hogy negatív dolgokon pörögjünk. Ezt most sikerült igazán átéreznem…Vigyázzatok magatokra.

Balázs Aradi (@balazsaradi_vespin) által megosztott bejegyzés,

A színész egy Instagram posztban mesélte el a történteket, és kérte rajongóit, hogy vigyázzanak magukra. A baleset után altatásos műtétre volt szükség, az inakat, és idegeket kellett összevarrni. Balázs már túl van a veszélyen, hosszú út vezet a gyógyulásig, de valószínűleg rendbe jön a színész keze.

Forrás: Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Súlyos buszbalesetről kaptunk hírt: teljes útzár és terelés Budapesten

Mazsi

Rejtélyes halálesetek Győrben

Mazsi

Két holttestet találtak a XV. kerületben

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------