Hirmagazin.eu
Főoldal » Szörnyű rémtett: A testét árulta ez a férfi, hogy terjessze a HIV-vírust
Külföld

Szörnyű rémtett: A testét árulta ez a férfi, hogy terjessze a HIV-vírust

A rend­őr­ség azzal gya­nú­sítja a férfit, hogy tu­da­to­san ter­jesz­teni pró­bálta az im­mun­rend­szert ká­ro­sító, il­letve el­pusz­tító meg­be­te­ge­dé­sét.

Az 51 éves Ivan B-t és egy 18 éves nőt, Vanessa P-t eredetileg azzal gyanúsították, hogy egy pozsonyi idősotthon lakóinak szakmai képzettség nélkül adtak be különböző gyógyszereket. Ivan B. szakács volt, Vanessa B. pedig takarítónő. A szlovák rendőrség azonban velük kapcsolatban tovább nyomozott, és fényt derítettek további szörnyű dolgokra.

Szörnyű rémtett: A testét árulta ez a férfi, hogy terjessze a HIV-vírust

A férfi 2016-tól idén júliusig az interneten vette fel a kapcsolatot más személyekkel azzal a céllal, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesítsen velük. Férfiak és nők is voltak köztük, többükkel le is feküdt Pozsony megye különböző pontjain, eközben pedig semmilyen módon nem védekeztek. Kötelessége lett volna ezeket a személyeket tájékoztatni a HIV-fertőzéséről, mivel ezt nem tette meg, kitette őket annak a veszélynek, hogy ők is megfertőződhetnek.

Ez pedig bűncselekménynek számít, amiért 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják.Ez pedig bűncselekménynek számít, amiért 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Szörnyű kínok között halt meg a 4 éves kislány

Mazsi

Hollandia is megkezdte a csapásmérést az Iszlám Államra

Edit

Szétvertek egy muszlim imatermet Korzikán

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!