Külföld

Szörnyű rémtett: A testét árulta ez a férfi, hogy terjessze a HIV-vírust

Szörnyű rémtett: A testét árulta ez a férfi, hogy terjessze a HIV-vírust

A rend­őr­ség azzal gya­nú­sítja a férfit, hogy tu­da­to­san ter­jesz­teni pró­bálta az im­mun­rend­szert ká­ro­sító, il­letve el­pusz­tító meg­be­te­ge­dé­sét.

Az 51 éves Ivan B-t és egy 18 éves nőt, Vanessa P-t eredetileg azzal gyanúsították, hogy egy pozsonyi idősotthon lakóinak szakmai képzettség nélkül adtak be különböző gyógyszereket. Ivan B. szakács volt, Vanessa B. pedig takarítónő. A szlovák rendőrség azonban velük kapcsolatban tovább nyomozott, és fényt derítettek további szörnyű dolgokra.

Szörnyű rémtett: A testét árulta ez a férfi, hogy terjessze a HIV-vírust

A férfi 2016-tól idén júliusig az interneten vette fel a kapcsolatot más személyekkel azzal a céllal, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesítsen velük. Férfiak és nők is voltak köztük, többükkel le is feküdt Pozsony megye különböző pontjain, eközben pedig semmilyen módon nem védekeztek. Kötelessége lett volna ezeket a személyeket tájékoztatni a HIV-fertőzéséről, mivel ezt nem tette meg, kitette őket annak a veszélynek, hogy ők is megfertőződhetnek.

Ez pedig bűncselekménynek számít, amiért 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják.Ez pedig bűncselekménynek számít, amiért 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Gáztámadásra készülnek Olaszországban, maszkkal látták el a rendőröket

Mazsi

Lezárná a múltat és a jövő felé tekint Kuba és Amerika

info

Kiengedték a kórházból Szergej Szkripalt

Géza