Image default
Külföld

Szörnyű rémtett: A testét árulta ez a férfi, hogy terjessze a HIV-vírust

A rend­őr­ség azzal gya­nú­sítja a férfit, hogy tu­da­to­san ter­jesz­teni pró­bálta az im­mun­rend­szert ká­ro­sító, il­letve el­pusz­tító meg­be­te­ge­dé­sét.

Az 51 éves Ivan B-t és egy 18 éves nőt, Vanessa P-t eredetileg azzal gyanúsították, hogy egy pozsonyi idősotthon lakóinak szakmai képzettség nélkül adtak be különböző gyógyszereket. Ivan B. szakács volt, Vanessa B. pedig takarítónő. A szlovák rendőrség azonban velük kapcsolatban tovább nyomozott, és fényt derítettek további szörnyű dolgokra.

Szörnyű rémtett: A testét árulta ez a férfi, hogy terjessze a HIV-vírust

A férfi 2016-tól idén júliusig az interneten vette fel a kapcsolatot más személyekkel azzal a céllal, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesítsen velük. Férfiak és nők is voltak köztük, többükkel le is feküdt Pozsony megye különböző pontjain, eközben pedig semmilyen módon nem védekeztek. Kötelessége lett volna ezeket a személyeket tájékoztatni a HIV-fertőzéséről, mivel ezt nem tette meg, kitette őket annak a veszélynek, hogy ők is megfertőződhetnek.

Ez pedig bűncselekménynek számít, amiért 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják.Ez pedig bűncselekménynek számít, amiért 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az Egyesült Államok újabb szankciókat rendelt el Iránnal szemben (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Meghalt az Iszlám Állam egyik csúcsvezetője?

Edit

Elnökválasztások hétvégéje: Szlovákia és Ukrajna is vezetőjéről dönt

Géza