Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szörnyű: kisfia szeme láttára ölte meg az édesanyát a magyar apa 18+

Az apa a tíz hónapos gyermeke előtt késelte halálra annak édesanyját. Máris eláruljuk, milyen ítéletet hozott a bíróság a férfi ügyében.

Hosszú évek óta veszekedett a magyar nő a párjával, ami legalább egyszer bizony a tettlegességig fajult. Az asszony többször, majd 2019. február közepén végleg elköltözött párjától, és közös gyermeküket is vitte magával. A férfi azonban nem tudott belenyugodni a szakításba, időközben pedig tudomást szerzett arról, hogy volt szerelme kapcsolatba lépett korábbi barátjával. 2019. február végén szokás szerint meglátogatta a nőt és a fiát, ekkor újra megpróbálta helyreállítani kapcsolatukat, eredménytelenül.

A férfi annyira bedühödött, hogy rátámadt a volt élettársára, többször megütötte, majd a szobába menekülő nőt fojtogatta, és késsel többször megszúrta. Mindennek szem- és fültanúja volt a tíz hónapos kisfiú… A nő meghalt, a férfi pedig a hangosan síró gyermeket csitította, majd sorsára hagyta és elmenekült a helyszínről. Az anya holttestére és a mellette síró, éhes és szomjas kisfiúra másnap találtak rá.

Az elsőfokú bíróság a férfit erős felindulásban elkövetett emberölés és kiskorú veszélyeztetése miatt mondta ki bűnösnek. A Győri Ítélőtábla – az ügyészi fellebbezéssel egyetértve – a férfi tettét súlyosabban, emberölés alapesetének minősítette. A büntetését, a kegyetlen elkövetési módra is figyelemmel, 7 év 6 hónap börtönbüntetésről 12 évre súlyosította. 5 évre eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi – olvasható a Győri Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleményében.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Képünk illusztráció (Fotó: 123RF)

Hasonló hírek

Tragédia: meghalt egy kétéves gyermek Békés megyében

Mazsi

Szlalomozott az őzek közt, ennek köszönheti az életét -videó

Géza

Kiadta a rendőrség a vörös kódot – minden autós érintett!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------