Hirmagazin.eu
Főoldal » Szőrnyű dologra derült fény.. Emberevő migránsokat fogtak el! +18 (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
18+

Szőrnyű dologra derült fény.. Emberevő migránsokat fogtak el! +18 (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Valós történet, csütörtökön hirdettek ítéletet az ügyben Londonban. Richard Howell ügyész azt mondta, az eset a legbizarrabbak közé tartozik a londoni központi büntetőbíróság, a legendás Old Bailey történetében.

Sabrina Kouider és Ouissem Medouni.

Sophie Lionnet 21 éves francia lány, kizárólag nyelvtanulás miatt utazott Angliába, ahol olyan házaspárt keresett, ahol gyakorolhatja a nyelvet, házimunka teendői közben.

Végzetére megtalálta ezt a migráns házaspárt, akik már korábban is ettek emberhúst, meggyilkoltak hasonló fiatal nőket, azonban arra nem derült fény. Ez az eset is csak úgy derült ki, hogy tavaly szeptemberben arra lettek figyelmesek egy dél-londoni családi ház szomszédságában, hogy csípős szagú füst terjeng. Értesítették a tűzoltókat, akik az egyik ház udvarán egy holttest darabjait találták meg a tűzrakóhelynél.

Amikor megkérdezték a házban lakó férfit, Ouissem Medounit, azt mondta, hogy egy birka tetemének darabjai. De nem birka volt, hanem a 21 éves házvezetőnő, Sophie Lionnet holtteste. A test felismerhetetlenségig égett, annyira, hogy azt sem lehetett pontosan megállapítani, mi volt a halál oka. A bírósági tárgyaláson aztán dermesztően sötét történet rajzolódott ki.

 

A házban a 35 éves Sabrina Kouider és élettársa, a negyvenéves Ouissem Medouni nevű férfi lakott. A francia lány egy évvel korábban került a háztartásukba, ez volt élete első munkája. Egy kis francia faluból érkezett, gyengén beszélt angolul, azért ment a londoni munkára, hogy fejlessze a nyelvtudását. Szerény, halk szavú, befolyásolható lánynak írták le, akik ismerték. A házban pedig csapdába került.

Előbb kínozták, a végtelenségig lesoványították, különböző aljas dolgok megcsinálására kényszerítették a gyilkos migránsok, akik az államtól családi házat kaptak, hogy letelepedhessenek és beilleszkedhessenek!

Amikor már nem bírta az áldozat a megaláztatásokat és veréseket, és nem tette meg, amit utasítottak neki, a gyilkos kannibál migránsok megfőzték és megették. Darabjait a kertben ásták el, de a kutyájuk kikaparta és a bűze miatt, a hatóságokat küldték hozzájuk, mint írtuk.

A bírósági tárgyaláson egy fondorlatos történettel álltak elő a gyilkos kannibálok, amit azonban a bíró nem fogadott el.

Június végén hirdettek I. fokú ítéletet ebben a rendkívül aljas és megbotránkoztató ügyben, melyet egész nyugat-európa figyelemmel kísért. A kannibál-gyilkosok életfogytig tartó fegyházbüntetést kaptak, melyet nem fogadtak el, fellebeztek. Ugyanígy az ügyész is fellebezett!

A másodfokú ítéletre tegnapelőtt, csütörtökön került sor. A másodfokú büntetőbíróság az ítéletet úgy súlyosbította, hogy a vádlottak életükben nem hagyhatják el a fegyházat!

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Borzalmas tragédia tegnap este: Elcsalt egy hatéves kislányt, megerőszakolta és agyonverte! +18

Géza

Élő közvetítés – Az operatív törzs sajtótájékoztatója – videó (18+)

Géza

Saját testvére miatt szenvedett szörnyű balesetet a versenyző! + VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------