Hirmagazin.eu
Főoldal » Szörnyű dolog történhetett a kutyakozmetikában, nyomoz a rendőrség
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szörnyű dolog történhetett a kutyakozmetikában, nyomoz a rendőrség

A kis­ku­tya gaz­dája ál­lítja, a koz­me­ti­kus el­törte ked­vence áll­kap­csát, ezért az ebet el kel­lett al­tatni.

Szörnyű dolog történhetett a kutyakozmetikában, nyomoz a rendőrség
Hiányozni fogsz kis Pötyike :( nyugodj békében kiskutyánk :(

Állatkínzás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a szombathelyi rendőrség, mert egy nő állítja, kutyája olyan súlyosan megsérült egy szombathelyi kutyakozmetikusnál, hogy el kellett altatni.

A yorki keverék kiskutyám a saját lábán sétált be a kozmetikushoz. Két óra múlva telefonáltak, hogy mehetünk érte. Pötyi már akkor letörtnek tűnt, kattogott az állkapcsa és folyt a nyála. Otthon meg akartam itatni, de nem tudott inni, alig állt a lábán. Elvittem állatorvoshoz, ahol a röntgen után kiderült, nyelvközépig törése van. Komplikált műtétek vártak volna rá, a továbbiakban infúzión élt volna. Így a családommal úgy döntöttünk, az a legjobb neki, ha elaltatjuk – mesélte a Bors-nak Pötyi gazdája.

A kutyakozmetikus válaszul a Facebook-oldalán a következőket írta:

A kutyát nagyon elhanyagolt állapotban hozták hozzám. Amikor mondták, hogy nehezen kezelhető a kutyus, kértem, hogy maradjanak, a jelenlétükkel megnyugtathatták volna, mégis elmentek. A kutyussal probléma csak az első pillanatokban volt, csattogtatta a fogát, belekapott a kezembe, de ez nálam nem ügy. Amikor átadtam a kutyát a gazdáinak, semmi baja nem volt. Visszautasítom a feltételezést, hogy bántottam volna. Tiszta a lelkiismeretem, egész életem a kiszolgáltatott állatokról való gondoskodásról szól.”

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Négy autó ütközött össze tegnap este Budapesten, Kőbányán!

Géza

Költségvetési csalást lepleztek le Welsz iratai

Géza

9000 doboz cigivel, sorompót áttörve próbált elmenekülni a vámvizsgálat elől egy férfi Záhonynál (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------