Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szörnyű dolog történhetett a kutyakozmetikában, nyomoz a rendőrség

A kis­ku­tya gaz­dája ál­lítja, a koz­me­ti­kus el­törte ked­vence áll­kap­csát, ezért az ebet el kel­lett al­tatni.

Szörnyű dolog történhetett a kutyakozmetikában, nyomoz a rendőrség
Hiányozni fogsz kis Pötyike :( nyugodj békében kiskutyánk :(

Állatkínzás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a szombathelyi rendőrség, mert egy nő állítja, kutyája olyan súlyosan megsérült egy szombathelyi kutyakozmetikusnál, hogy el kellett altatni.

A yorki keverék kiskutyám a saját lábán sétált be a kozmetikushoz. Két óra múlva telefonáltak, hogy mehetünk érte. Pötyi már akkor letörtnek tűnt, kattogott az állkapcsa és folyt a nyála. Otthon meg akartam itatni, de nem tudott inni, alig állt a lábán. Elvittem állatorvoshoz, ahol a röntgen után kiderült, nyelvközépig törése van. Komplikált műtétek vártak volna rá, a továbbiakban infúzión élt volna. Így a családommal úgy döntöttünk, az a legjobb neki, ha elaltatjuk – mesélte a Bors-nak Pötyi gazdája.

A kutyakozmetikus válaszul a Facebook-oldalán a következőket írta:

A kutyát nagyon elhanyagolt állapotban hozták hozzám. Amikor mondták, hogy nehezen kezelhető a kutyus, kértem, hogy maradjanak, a jelenlétükkel megnyugtathatták volna, mégis elmentek. A kutyussal probléma csak az első pillanatokban volt, csattogtatta a fogát, belekapott a kezembe, de ez nálam nem ügy. Amikor átadtam a kutyát a gazdáinak, semmi baja nem volt. Visszautasítom a feltételezést, hogy bántottam volna. Tiszta a lelkiismeretem, egész életem a kiszolgáltatott állatokról való gondoskodásról szól.”

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Halálos baleset Taszárnál

Géza

Elindult a viharjelzés a Balatonon és már az első nap menteni kellett a vízirendőröknek

Géza

Rendőri intézkedés a Lánchídon! Oszd meg!

Géza