Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Szörnyű betegségben szenved az egykori modell!

Szörnyű betegségben szenved az egykori modell!

Hirdetés

Képtelen bármilyen szilárd ételt magához venni, ezért gyakorlatilag apránként elfogy az egykoron gyönyörű modell. – írja a Bors

2015-08-31_093426

Két éve még 63 kilogramm volt – ma alig nyom többet 38-nál Lisa Brown, akinek nem csak modellkarrierjét, de életét is romba döntötte ritka betegsége. Brownnál arteria mesenterica superior szindrómát diagnosztizáltak, ami lehetetlenné teszi, hogy szilárd ételt vegyen magához. Esete egy abból az összesen négyszázból, amit regisztráltak – világszerte! A túlélési arány 66 százalékos: háromból egy esetben a betegség végez az alannyal – írja a Mirror.

“Élettel és lelkesedéssel teli voltam, most pedig folyamatos fájdalommal élek, másoktól függök, és alig hagyom el a lakásomat” – mesélte Lisa, aki már több operáción is átesett, mégsem javul az állapota. Mint mondja, minden egyes pillanatban úgy érzi, mintha acélöklök szorítanák a belső szerveit.

A legtragikusabb – árulja el – hogy sokan evészavarnak hiszik állapotát. “Egyszer egy boltban sorban állás közben valaki megkérdezte a súlyomat, majd miután elárultam, azt mondta, nem szabad éheztetnem magam, mert ez nem áll jól.”

Forrás: PinkPencil

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox