Főoldal » Szörnyű baleset árnyékolja be az új film forgatását
Bulvár

Szörnyű baleset árnyékolja be az új film forgatását

190959
Forrás: MTI | 2015. 01. 30. 11:20:00

A halálos baleset ellenére sem állnak le a munkával.
Halálos munkabaleset előzte meg Martin Scorsese amerikai rendező új filmjének, egy Japánban játszódó kosztümös drámának a forgatását Tajvanon, de a tragédia ellenére a produkció munkálataival nem állnak le.

A Scorsese-film forgatásának előkészületei közepette leomlott egy bontás alatt álló épület állványzata csütörtökön a Chinese Culture and Movie Center egykori filmstúdióban. A balesetben egy munkás életét vesztette, kettő súlyosan megsérült. A 2008-as bezárása óta leginkább csak turistalátványosságként szolgáló intézmény vezetése azonnal leszögezte, hogy minden felelősség a munkát végző alvállalkozót terhel.

A filmstáb egy tajvani tagja, David Lee – Ang Lee tajvani rendező egykori munkatársa – közölte a CNA tajvani hírügynökséggel, hogy a tragédia ellenére nem állnak le a forgatással. – Scorsese értesült a balesetről, és nagyon bántják a történtek, de úgy véli, hogy Tajvan jó hely a filmforgatáshoz – mondta a stábtag.

Martin Scorsese már Tajvanon tartózkodik, de nem tudni, hogy ott volt-e a helyszínen a baleset idején.
Az amerikai rendező Endo Suszaku, az egyik legkiválóbb 20. századi japán író világhírű regénye, az 1966-ban megjelent Némaság alapján forgatja új filmjét két jezsuita pap megpróbáltatásairól a 17. századi Japánban. A főbb szereplők között van Liam Neeson és Andrew Garfield.

A forgatás csütörtökön vagy pénteken kezdődött volna, de a stáb titkolózása miatt nem tudni, hogy pontosan mikor.

Hasonló hírek

Készen áll a bikiniszezonra – hat hét alatt dolgozta le a felesleget

info

Dér Heni, a különleges lábbelik szerelmese

info

Ellopták Lupita Nyong’o színésznő Oscar-gálán viselt ruháját

info