Image default
Külföld

Szörfdeszkával a kezében érkezett a Mikulás Ausztráliába – videó

Különleges Mikulás-bulit tartottak Ausztráliában az ott élő magyarok.

A homokos tengerparton, szörfdeszkával a kezében érkezett a Mikulás a gyerekekhez. Kék víz, majdnem fehér homok és 35-40 fok – náluk ezek a Mikulás-nap kellékei. A déli féltekén most kezdődött a nyár, úgy hogy a karácsonyt is fürdőruhában ünneplik majd

Szörfdeszkával a hóna alatt érkezett a Mikulás Ausztrália egyik legszebb tengerpartjára Gold Coast-ra. Ausztráliában most tombol a nyár, a napokban 30 és 40 fok között volt a hőmérséklet Queensland államban.

A Mikulás elárult néhány kulisszatitkot is saját magáról. „Megvannak az alapok. A szakállam is fehér a bajuszom is fehér, most meg nem is vágtam le. Direkt e célból, tudtam, hogy rám kerül a sor. Nem sok ember vállalja ebben a melegben, én meg szeretem a meleget” – mondta a Mikulás.

A helyi magyar iskolába pedig már szánnal és segítőivel érkezett.Minden gyereknek jutott ajándék. Voltak, akik boldogan, mások pedig kicsit megszeppenve találkoztak a Mikulással.

Az itt élő magyarok közül sokak szerint nem lehet elfelejteni az otthoni adventi ünnepek hangulatát, ami szorosan összekapcsolódik a téli időjárással is.

A címlapfotó illusztráció

M1, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Észak-Korea: amerikai csapásmérésre is sor kerülhet

Géza

Felszámoltak Kínában egy csecsemőkkel kereskedő csoportot

info

Meggyászolták a háborús hőst, pedig meg sem halt

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------